reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Oli idzie kolejna czworka wiec nie chce jesc no i w nocy obudzila mi sie o 4:30 :wściekła/y: normalnie bym jej dala kaszke i by zasnela ale jej kaszka nie w glowie dopiero przed 6 zjadla i jeszcze zasnela na poltorej godzinki a ja zdycham.... bo planowalam sie przespac w dzien jak ja poloze a ona przespala sie w wozku jak ze szpitala wracalismy:baffled:

Swoją drogą te dzieci nasze cwane są, Emilka jak coś broi, to patrzy na mnie, grozi sobie palcem, ale robi swoje:baffled:
Ja też ignoruję, a wczoraj dostała takiego ataku złości na krzesełku do jedzenia, to skamieniałam i cały czas na nią patrzyłam. Była złość, potem wielki płacz, lament, na końcu wzięła moją rękę i przytuliła do swojej twarzy.

Ostatnio Rochu jak robi coś niedozowolonego, mówię: niewolno, to on stara się mnie oczarować. Pięny uśmiech i duże oczyska. Mam problem,żeby powagę zachować:zawstydzona/y::-p

Kiedys sie juz taki temat przewinął, ale nie chce mi sie szukac na jakim watku i nie wim dokladnie kiedy wiec szukanie byloby bardzo mozolną pracą. chodzi mi o uczulenie, Julce jakis czas temuwyszlo uczulenie w zagieciu kolana, a wczoraj zauwazylam w zagieciu łokcia, miejsca alergiczne. Nie wiem od czego to uczulenie, nic nowego nie jadla. jezeli nie zejdzie wybiore sie do lekarza, ale poki co to co stosowac oprocz wapna do picia. Nigdy nie mielismy takich problemow wiec nie wiem za bardzo jak z tym walczyc

My mieliśmy takie plamki(jakby sucha skóra w pewnych miejscach) i trzymało sie bardzo długo bo chyba z dwa miesiące, też nie wiedziałam od czego bo nic nowego wtedy nie wprowadzaliśmy ale w końcu zeszło ...
Lekarz poradził tak jak tynka - tylko natłuszczać:tak:

reklama
Do góry