reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Mamy butelkowe jak często karmicie swoje szkraby mlekiem? Filip wypija butelkę (210ml) rano i wieczorem. Lekarka nam dziś powiedziała, że trzeba już ograniczyć. Raz dziennie to max.
raz dziennie, nie jest to za malo?:szok: moja Julka wypija kolo poludnia ok 150 do spania, wieczorem ok 210 ml i jak sie przbudzi w nocy to dostaje 120 ml (wystarczy, aby ponownie zasnac). kurcze, w takim razie to chyba za duzo, bede musiala zapytac mojej lekarki

reklama
Filip n aśnadanie dostaje kaszke zbożową na mleku - 210ml
w poludnie - 150 ml mleka z odrobiną kaszki (żeby nie leciało za szybko ze smoczka)
na noc - 240 ml kaszki ryżowej na mleku

i jakos nie wydaje mi sie zeby to było za dużó. skoro chce jesc mleko/kaszke - niech je

Moja Emilka do tej pory dostaje 2 razy dziennie rano i wieczorem:confused::baffled:
Taja 3 razy............. rano i wieczorem kaszke na mleku a w poludnie mleko

Hehehe juz zdazylas odpowiedziec po moim wyedytowaniu;-)tzn przed;-) jestem chora i bredze..

Aryan pije mleczko rano i wieczorkiem :tak:juz sie przezucilismy na krowie mleczko z kaszka:-)i wypija tak 240 a czasem to i 300ml potrafi wypic:tak:

reklama
Do góry