reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Dzięki dziewczynki. Tyłek i jajeczka obsmarowane sudocremem :-D:-D:-D A Parówkę zjadł drobiową. dziś pierwszy raz dostał jajecznicę z całego jajka, ale teściowa mówiła, że było mu mało :szok: Waszym dzieciom wystarcza jajecznica jednojajowa?

Monia ... to dobrze, że obsmarowane :-D:tak:, u nas dupcia również obsmarowana, bo nam takie samo odparzenie ... pewnie właśnie po antybiotyku wyskoczyło :tak:

Oj to nie dobrze. Ale pociesza mnie fakt, że jednak to skutek antybiotyku a nie uczulenia się na coś. My dziś mamy drugi dzień smarowane dupsko i zobaczymy wieczorkiem czy są tego jakieś efekty

Słuchajcie dziewczyny mam pytanie. Czy Wasze dzieci tez tak robią, bo się zastanawiam, czy to niepokojący objaw czu rodzaj zabawy:confused:. Hania czasem ( średnio 2 razy dziennie, czasem wcale) strasznie się napina.. To znaczy nadyma się jakoś tak, jakby robiła kupę, ale tam mocno wypina rączki, nadyma się, buzia robi się cała czerwona, ona jakaś sztywna... trwa to kilka sekund, ja wpadam w panikę, a ona?? Puszcza, zaczyna normalnie oddychać i się śmieje:confused::shocked2:. Nie wiem, jak to mam lepiej wytłumaczyć, ale nie wiem, co to może być:no::-(. Jak ją zajmę czymś innym to przestaje to robić..

Żywa, Antek robi podobnie, ale przy tym jeszcze zaciska zęby i tak dziwnie się trzęsie i się przy tym uśmiecha. Wygląda to tak jakby chciał rozładować napięcie:sorry2:;-).

Dokładnie, zaciska zęby, piąstki i się trzęsie. MAm nadzieję, że to nioc groźnego, bo się wystraszyłam za pierwszym razem:szok:.

Nigdy nawet nie pomyślałam, że to może być coś niepokojącego, bo Antoś robi tak najczęściej jak się denerwuje. Myślę, że to taki sposób na rozładowanie się:sorry2:

reklama
Do góry