reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Och wszyscy w kolo choruja...Natalke po grypie zladkowej zlapala przeziebienie, kaszlala dwa tygodnie ale obylo sie bez goraczki na szczescie.Ta nocy pierwszy raz przespala spokojnie bez kaszlenia ufff.....Syropki nadal jej daje ale wczoraj pierwszy raz dostala jeszcze dodatkowe rzeczy syrop prawoslazowy, masc pulmex, sinecod krople i olejek oil olbas-cala apteka wykupiona:confused2: moze w koncu to poskutkowalo...
Elu mi tez sie wydaje,ze to rotawirus, do tego goraczka...ale i zatrucie i rotawirusa leczy sie chyba tak samo...:dieta i podawanie plynow,smecta na biegunke...

reklama
Biedne te nasze dzieciaczki jak sa chore. Zycze zdrowka wszystkim chorowitkom. Czy myslalyscie o szczepinkach przeciwko grypie dla naszych dzieci?

No paskudne choróbska :no: Też życzę dużo zdrówka :tak:

U mnie pediatra mówiła, żeby sobie dać spokój z grypą do 1,5 roku co najmniej, bo jest dużo szczepionek w tym okresie... Szczególnie jak nie ma wielkiej potrzeby, bo nie chodzi do żłobka i nie ma rodzeństwa, co coś przytarga. A u was jak mówią?

Ja tez wlasnie bylam u pediatry i uslyszalam mniej wiecej to samo. Jezeli nie chodzi do przedszkola to nie ma takiej koniecznosci. No i kazala nam sie zaszczepic a dziecku dac spokoj:rolleyes:

A my dalej walczymy z katarkiem na który pomaga tylko Otrivin dla niemowląt bo Nasivin nie skutkuje. Wydajemi sie że dochodzi powoli kaszel wiec zaczęłam sięgać do metod mojej mamy i sióstr.

Tusie wczoraj dopadl wirus zoladkowy:-:)-(, odpukac nie wymiotuje i oby tak zostalo..dzis 4 razy kupka...w nocy goraczka teraz nie, zachowuje sie jak zwykle..

Ojej, ale się dzieci rozchorowały. Życzę wszystkim maluszkom szybkiego powrotu do zdrowia.

Elu, Agnieszko, Skakanko Jak się chore maluszki czują?

reklama
Walczymy nadal z katarkiem:crazy: Goraczki wczoraj nie było i dzis tez nie ma narazie i oby tak zostało. Niestety jakies choróbsko bierze sie za mnie:angry::angry: mam katar gigant, boli mnie gardło,głowa i zaczynam kaszleć :angry::angry::angry:

Do góry