reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

dzień nie dobry:-:)-:)-(

kolacji Filip nie dostał, bo nie dał sobie włozyc smoczka do buzi. popił tylko troche herbaty+glukoza. przespał cała noc, tzn nas nie obudził, ale troszke żygnął, bo na kołdrze jest. o 7:30 wstał, zjadł kaszke ryżówą, pospał godzinkę, później wziełam go do siebie i puścił mi pawia (nie wiem czy nie trzeba wymieniać materaca:eek:). posprzątałam, on zrobił żadką kupę, przy przewijaniu zmierzyłąm temp w pupie - 38.8... dałam nurofen i herbatke daje po troszku.
widac ze coś z nim jest, bo taki leżąco-tulący sie jest. ale humor ma.

reklama
My mamy za soba nie przespaną noc bo mała złapała wczoraj katar. Spała tylko na rękach w pozycji pionowej bo gdy tylko ją kladlismy to katar ją dusił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś kolo 9 miała 37 stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Boze czemu te wredne choróbska łapią takie maleństwa:-(

Ja tez dałam nurofen Karoliniea i teraz spi. Nad ranem zapodałam jej nasivin i bidulka spała do 8. Ja niestety juz nie mogłam bo pobiegłam do sklepu po bułki.

Kurcze taka pora roku, że wszystko się czepia. Jakoś trzeba to przetrwać. Tylko dzieciaczków szkoda, że się tak męczą:-(. Zdrówka życzę wszystkim maluchom.

Ela pilnuj zeby sie Filipek nie odwodnil(zreszta co ci bede gadac ty sama pewnie wiesz:eek::baffled:)..ja bym tez poszla do lekarza tak na wszelki wypadek....trzymam kciuki i zdrowka dla Filipka!!!

Agnieszka
no i dla was oczywiscie tez buziaczki i duzo,duzo zdrowka

Chorobska Won!!!!:angry::crazy::angry::crazy::wściekła/y:

reklama
Do góry