reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Filipku zdrowiej szybko!!!
Agusia zdrowka tez i dla was!!!
Laura tez chwycila takiego wirusa wrednego jakis czas temu i musielismy odczekac az se pojdzie:wściekła/y:
biedne dzieciaczki:-(

u nas 3 dzień wymoty, biegunka. dzis na razie bez temp, bo wczoraj 39 miał. i nic nie je praktycznie, jak cos wcisne to za chwile zwrot. no i on nie chce jesc.
ale teraz uwaga: ja jem kanapke i on zechciał wziac kawałek chlebka do buzi:tak:
Przy wymiotach pediatra polecil nam polokaine ale paskudne w smaku i ciezko wcisnac, ale choc dwa lyki mowil,z herbatka oczywiscie...Ale prawda jest taka,ze trzeba po prostu czasu,zeby przeszlo..Jak nie bedzie jadl nic mu sie nie stanie, byle cos pil. Gorzej z Marta bo nie dosc,ze chudzinka to jeszcze biedaczka schudnie:angry:ale nie ma problemu z jedzieniem i piciem.
Natalke tez dopadlo znow,drugi raz w tym mscu :angry:, niewiadomo ktora od ktorej sie zarazila.Tym razem bez wymiotow odpukac.Marta ma biegunke, tak z 4,5 kup brzydkich na dzien, jedna w nocy, poza tym zachowuje sie jak codzien, Natalka biegunka plus czasem goraczka i marudzenie..Teraz jest troche lepsza.

A moze Filip sie tknie wafli ryzowych..

Karola popieram calym sercem
Ja wlasnie zalamuje rece bo Oliwia ma 39 goraczki i wydaje sie ze nic nie pomaga. Dalam jej podwojna dawke nurofenu dla dzieci a maz pojechal po czopki. Normalnie masakra caly dzien bylo juz ladnie slicznie a teraz znowu nawrot, i spac z goraca nie moze. Najgorsze ze uparciuch wcale nie chce pic, nic a nic. Dobrze ze chociaz apetytu o tyle o ile nie stracila.

reklama
Kochane zastanawiam sie nad jedną sprawą. Szkukałam info w necie ale nie znalazłam. Otóż chodzi o to że od kiedy mała ma katar strasznie sie slini. Normalnie broda cały czas jest mokra. Nie wiem czy to od katru czy moze boli ja gardełko bo tak przypuszcza moja mama. Czy Wy tez tak miałyscie????

Do góry