reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Hania ze smoczka korzysta tylko przed snem, w dzien jest jej zbędny, więc na razie nie będę odbierać jej tej przyjemności:tak:.

Z łóżka na szczescie jeszcze nie spadła, i mam nadziej nie spadnie bo ja jestem strachliwa, od razu bym alarm podniosla..

Aniay przykro mi z powodu Oliwci, ale mam nadzieje ze juz nie wymiotuje i czuje sie dobrze:tak:.

reklama
No to mam zonka, mala zaliczyla dzis lot z luzka >_< Marcin nie moze sie dowiedziec bo ja zalicze lot z okna.
Problem w tym ze to bylo kolo 8 rano a teraz zwymiotowala troche kalafiorka, chociaz przed kalafiorkiem jadla jeszcze zupke. Mama mowi zeby przy nastepnych wymiotach leciec do szpitala z podejrzeniem wstrzasu mozgu. Boje sie. Jak cos to wersja dla marcina jest ze sie niunia przewrocila jak zwykle.
aniay trzymam kciuki za Oliwcię:tak: i daj znać co się dzieje...
a przepraszam,że pytam: co ten Twój Marcin taki groźny,że kłamać musisz:szok:
a tak na mrginesie... ;lekarz jest w stanie stwierdzić co spowodowało uraz (oczywiście zależy to od sytuacji), więc lekarza nie okłamuj...

a dla Aryanka brawo:-)

reklama
Do góry