reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
czy u was tez tak zimno? ja po wczorajszym spacerku zstanawiam się czy dziś śiwork anie założy c do wózka:confused::sorry2:

ja wczoraj chciałm mojemu dziecku zrobić dobrze.(BEZ TYPOWYMCH TU ŚWIŃSKICH SKOJARZEŃ POPROSZĘ :-D ) tak sobie pomyślalam, ze on zawsze w tych pampersach, to niech troche pobędzie bez pieluchy. wiec zdjełąm pampersa, on sie wysikał, i do kaieli z pół godzinki miał pobaraszkowac w samym bodziaku. pobarszkował. i się zesrał w te body. ło mamo, co ja miałam. po takim czyms tym bardziej nie wyobrazam sobie
chowania dziecka w tetrze

Dziewczyny mam do was pytanie jak wasze dzieci sypiaja w nocy? Bo u na zawsze bylo bez problemowo. Kladlam wieczorem i Hubcio prawie zawsze przesypial cala noc do 5 lub 6 kiedy budzil sie na mleczko. Czasami budzil sie w nocy ale dalam smoczka i spal dalej. A tera budzi sie prawie co godzine do tego lazi po calym luzeczku jakby spal bardzo niespokojnie rusza sie zmienia pozycje dochodzi do konca luzeczka probuje wcisnac sie w kat siada i to wszystko robi z zamknietymi oczami. Musze wstac polozyc go od nowa poturla sie jeszcze i spi dalej i tak cala noc. Mam juz czasami dosyc. Czy wasze dzieci tez sie tak ruszaja?

reklama
Mój co prawda nie siada, ale przyjmuje taką pozycję do raczkowania z tyłkiem do góry, pełza do góry łóżeczka aż napotka szczeble, turla się na boki, kwęka i wyje - wszystko z zamkniętymi oczkami. Też kiedys się budził o 4 na jedzonko dopiero (od 19-20 spał), a teraz co 2-3 godziny pobudka od czasu ząbkowego (teraz rodzimy w bólach trzeciego ząbka...), czyli jakieś 3 miesiące już...

Do góry