Hello wrocila mamuska marnotrawna. JEstem juz spowrotem w Irl to bede miala troche wiecej czasu. to byly najbardziej zajete wakacje w moim zyciu chyba O_O do tego wszystkiego przytylam niemilosiernie na obiadkach mamy i tesciowej, za to Oliwciia jak modelka trzyma wage przez ostatni miesiac zlapala 200 gram i pewnie znowu jest najlzejszym dzieckiem z forum 6790 za to na dlugosc rosnie ladnie ma juz 71 cm. Mamy dwa zabki juz wczoraj wyszedl drugi. Caly czas walczymy z jedzeniem, generalnie Oliwcia protestuje przeciwko czemukowliek co nie jest chrupka ciasktekiem albo bananem ew danonkiem
Dzisiaj wlasnie pozywila sie meta od miska ktora przegapilam Oo no i wreszcie odkryla ze na nogach mozna sie oprzec
sama jeszcze nie siada ale posadzona chwile potrzfi posiedziec sama. Z brzucha na pelcy i na odwrot tez jej sie nie chce odwracac, raczkowac nie raczkuje, czolgac sie tez nie czolga.
Ale i tak jest najspokojniejszym i najbardziej pogodnym dzieckiem jakie udalo mi sie spotkac i jakie udalo sie spotkac komukowliek innemu z tego co mowia inni.
My potowek nie mamy bo wbrew wszystkim babciom prababciom i innym pociotkom ubieram ja duzo lzej niz inne dzieci i narazie odpukac jest zdrowa a tu w irl i tak jest chlodno wiec sie raczej nie zgrzeje.
Od jutra wracam na forum na dobre