reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
MariaOla...mój jest na cycku...jednak 2 razy w tygodniu dostaje od taty Belilon jak ja wychodzę na 3 godziny...bo mam dość już odciągania mleka.....ale on je to mleko od 40-120ml jak mnie nie ma....a karmię go przed wyjściem samym....
Ja tez jestem w szoku, ze juz tak dużo bobasków na butelce:szok:

dżyzys :szok: to kto jeszcze tylko na cycu jedzie :confused:

jajajaja :-) choc powoli przyzwyczajam malego do butelki tak na wszelki wypadek ;-) ale marnie to idzie wiec wiecznie z cyckiem na wierzchu..... ostatnio niestety Michas je co 50 mionut :-( nie wiem czy mi tak slabo leci czy on wiecej przy cycu spi niz je...

A DZISIAJ NAWET TATUS PRZEBIL CYCA, BO JAK TYLKO WROCIL Z PRACY I SIE DO MALEGO ODEZWAL, TO TEN ODWROCIL GLOWE OD CYCKA I BYLO PO KARMIENIU!! :szok::-D

coś mi się zdaje, że wy się wszystkie nawzajem nakręcanie na te butle :no:
stawiam się na to okoniem :cool2:
Xmamuśka, Kamilala .... sztama :-)

a ja to nie sztama? :-( ja przyzwyczajam malego bo chce mu herbatke podawac a on nie chce pic z butlki :-( no i nawet mojego mleka nie chce :-( a tez bym chciala wyjsc z domu :-(

reklama
a ja to nie sztama? :-( ja przyzwyczajam malego bo chce mu herbatke podawac a on nie chce pic z butlki :-( no i nawet mojego mleka nie chce :-( a tez bym chciala wyjsc z domu :-(

Karlam, mój mały tez nie chciał nic pić z butelki, an mojego mleka, ani herbatki...tylko memłał smoczka, denerwował się i pluł....czasem tylko tak przypadkowo pociągnął 20-40 ml. I mimo to zostawiłam go z ojcem, raz , drugi i okazało się , że mały od niego chętniej pije to mleko z proszku. Nadal wybrzydza nad smoczkiem, ale już jest coraz lepiej...ja nie wychodze na długo , więc on sobie troche doje, a jak ja wracam to go dokarmiam...
zatem ja na oczy nie widziałam jeszcze jak mój mały wypija z butelki setkę....

Do góry