reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

no to jestem dobita mala mi przez ostatni tydzien spadla na wadze:-( :-( :-( :-( :-( :-( ide do lekaza dzis i kurcze musi cos zrobic!!!!!!

reklama
Aniay a duzo spadla? Ile wazy teraz?
Kurde wspolczuje Ci tego. Ci lekarze naprawde maja strasznie olewajacy stosunek. :wściekła/y: Przeciez u nas juz dawno by tej Twojej drobince wszystkie mozliwe badania porobili. :no: :wściekła/y:

Nie martw sie pewnie to nic powaznego, tylko trzeba przyczyne znac. moze ta lekarka z Polski ma zdrowsze podejscie?

wiesz aph ona przez kilka tygodni normalnie przybywala a spadla okolo 80 gram, nie wiem ile dokladnie bo waz na takiej elektronicznej wadze w aptece wiec moga byc male wachania np w zwiazku z zawartoscia pieluszki, jak mi moj lekarz oleje sprawe to napewno do polskiej doktorki pojde i bede sie domagac zeby znowu chodzic wazyc ja co tydzien do pielegniarek

Aniay współczuję:-(Piersią jak się karmi to nie widać ile dziecko zjada...a je w nocy?bo wtedy pokarm jest tłustszy..A moze wazenie co tydzien to za czesto bo wlasnie jak raz zwazysz z pieluszka a raz bez to nie widac dokladnie.
a ile wazy?

sek w tym ze mala wazy duzo za malo ogolnie bo ledwie okolo 3,5 kilo...
w nocy spi jak zabita, chociaz ostatnio raz sie budzi, nawet ja nad ranem albo w nocy z obydwu piersi po 20 minut karmie a czasem i dluzej
nie mam pojecia co robie nie tak lada moment jej stuknie trzeci miesiac a ona nawet kilograma nie przytyla
aha dodajmy ze mierzy 56 cm wiec ''urosla'' 5 cm

reklama
Do góry