reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opadanie powieki

sama nie wiem bo nie pytałam a jej mama nic o tym nie mówiła jak sie dowiem to napewno napisze bo mam kontakt [ sama jestem ciekawa]a u was jak po zabiegu wlaśnie jak anaga dodałaś zdjęcie

reklama
witajcie wyjechalam na wakacje a wy tutaj piszecie ze nadrabialam zaleglosci z 30 minut

My w listopadzie konczymy 3 lata i jakos nie czuje jeszcze potrzeby zabiegu- tak jak piszecie - czekam chyba na "cud" bo caly czas mam nadzieje ze cos sie cofnie choc troche :)
U mnie wyznacznikiem jest rysa na powieczce bo wtedy widac czy powieka pracuje, czasem mam wrazenie ze jest lepiej a czasem .... jak kazda ma załamanie.... najwazniejsze chyba zaakceptowac ta sytuacje

Dr.Prost jest z Lublina - niestetey duze lekarzy dobrych ucieka stad ale kiedys do niego dzownilam i chyba tez sie podejme wizyty u niego- jaki jest koszt? wizyty? cos mi sie kiedys obilo ze 200 zł ????

anaga , krupka :) witam was kolezanki :)

Wizyta u Prosta - 350 zł - MASAKRA!! No ale w końcu moje dziecko miało porzadnie zbadany wzrok. Robił to naprawdę długo, na przeróżne schorzenia, różnymi metodami (kiektóre widziałam pierwszy raz na oczy, choć sama nosze okulary), więc teraz mam pewność, ze z jego widzeniem jest naprawdę dobrze:) Teraz powaznie się zastanawiam, aby samej siebie u niego nie przebadac...

Co do operacji mam oczywiście mnóstwo wątpliwości - czy już, czy może jednak poczekać. Naprawdę wielki zgryz :sorry:

Witajcie, mamy skierowanie na 14 września do Polanicy Zdrój na zabieg opadania powieki, mój synek ma 2 latka i strasznie sie boję, bo lekarz który kierowal mówił, ze albo sie utnie za mało albo za dużo i moze trzeba bedzie operować jeszcze raz, czy któraś z was tak miała?
Jak wasze maluszki radziły sobie z welfronami, palstrami? czy nie ściągały?

Brr na samą myśl.....

gdyby lekarz powiedzial mi coś takiego, trzymalabym się od niego z daleka.......... toż on się przyznał do swej niekompetencji!! brrr...

reklama
hej dziewczyny piszcie co u was kejt-k napisz który lekarz tak powiedział i kto będzie robił zabieg my [moze doczytałas ]skierowanie zostawiliśmy w kobylnikach a zabieg będzie gdzieś za rok często zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam

Do góry