reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

mercedeska ja chrzcilam w Wielkanoc wiec ok dwa miesiace wczesniej juz poszlam zapisac,kancelaria jest chyba od 10 do 12...ksiadz wziol 100zl,sam powiedzial cene zanim zdazylismy zapytac.Jezeli chodzi o to ze nie jestescie po slubie to przygotujcie sie na krotki wyklad ale obedzie sie bez zadnych problemow.Co do damych crcin zrobione to bylo fajnie bo bylo az 26 dzieci do chrztu a ze to byly swieta zrobili osobna msze specjalnie dla chrzczonych dzieci.Bylo zwiezle krotko i na temat.Bylam zadowolona i polecam:).Jak masz jeszcze jakies pytania to chetnie pomoge:)

reklama
Co do wózków to jest sklep Exclusive w Sosnowcu w Plazie albo Plejadzie nigdy tego nie rozróżniam - na necie mozna sprawdzić albo entliczek pętliczek w Krakowie - zalezy czego szukasz czy wózka markowego droższego czy raczej tańszego ??

Dziewczyny ja prawko robiłam jeszcze w LOK-u heheh na maluchu potem chciałam na A zrobić ale zrezygnowalismy ze względu na dzieci i okropny wypadek jaki się wtedy zdarzył i chodziłam wtedy do Ronda ale to juz pisałam ze mocno polecam

Ja wózek zamówiłam przez internet więc nie pomogę.
Jeśli chodzi o chrzciny, to chyba wszędzie robią, krótki wykład na temat ślubu, czasem pokręcą nosem ale nie ma większych problemów, bo w końcu dziecko nie bierze odpowiedzialności za życie rodziców i raczej bobaskom nie utrudniają :tak: Nam też ksiądz krzyknął 100zł ale w Kluczach.

Palinka spalił się motocyklista żywce u nas na trasie E94 a zanim jechała jego żona i wszystko widziała :( potworne

Mercedeska - ja nie polecam bo mała miała kaszel powiedział ze jest zdrowa a po tygodniu miała potworne zapalenie oskrzeli nawet lekkie płuc :(

Sorbus ,
Tak,miałam z nim styczność dwa razy (tylko przy badaniu przed szczepieniem ) i mam takie nieodparte wrażenie ,że taki jakiś ''dziwny'':-D jest ....Zaproponował Mi żebym GLUTEN 4 miesięcznemu dziecku wprowadziła...Ech ,o calej wizycie nie wspomnę ,bo brak Mi słów

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry