mercedeska ja chrzcilam w Wielkanoc wiec ok dwa miesiace wczesniej juz poszlam zapisac,kancelaria jest chyba od 10 do 12...ksiadz wziol 100zl,sam powiedzial cene zanim zdazylismy zapytac.Jezeli chodzi o to ze nie jestescie po slubie to przygotujcie sie na krotki wyklad ale obedzie sie bez zadnych problemow.Co do damych crcin zrobione to bylo fajnie bo bylo az 26 dzieci do chrztu a ze to byly swieta zrobili osobna msze specjalnie dla chrzczonych dzieci.Bylo zwiezle krotko i na temat.Bylam zadowolona i polecam.Jak masz jeszcze jakies pytania to chetnie pomoge
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Co do wózków to jest sklep Exclusive w Sosnowcu w Plazie albo Plejadzie nigdy tego nie rozróżniam - na necie mozna sprawdzić albo entliczek pętliczek w Krakowie - zalezy czego szukasz czy wózka markowego droższego czy raczej tańszego ??
Dziewczyny ja prawko robiłam jeszcze w LOK-u heheh na maluchu potem chciałam na A zrobić ale zrezygnowalismy ze względu na dzieci i okropny wypadek jaki się wtedy zdarzył i chodziłam wtedy do Ronda ale to juz pisałam ze mocno polecam
Dziewczyny ja prawko robiłam jeszcze w LOK-u heheh na maluchu potem chciałam na A zrobić ale zrezygnowalismy ze względu na dzieci i okropny wypadek jaki się wtedy zdarzył i chodziłam wtedy do Ronda ale to juz pisałam ze mocno polecam
koniczynka_00
Fanka BB :)
Ja wózek zamówiłam przez internet więc nie pomogę.
Jeśli chodzi o chrzciny, to chyba wszędzie robią, krótki wykład na temat ślubu, czasem pokręcą nosem ale nie ma większych problemów, bo w końcu dziecko nie bierze odpowiedzialności za życie rodziców i raczej bobaskom nie utrudniają Nam też ksiądz krzyknął 100zł ale w Kluczach.
Jeśli chodzi o chrzciny, to chyba wszędzie robią, krótki wykład na temat ślubu, czasem pokręcą nosem ale nie ma większych problemów, bo w końcu dziecko nie bierze odpowiedzialności za życie rodziców i raczej bobaskom nie utrudniają Nam też ksiądz krzyknął 100zł ale w Kluczach.
mercedeska
Zaciekawiona BB
Dzięki dziewczyny za pomoc jeśli chodzi o chrzciny ...
A mam pytanie ? Miałyscie kiedyś styczność z Dr,Ideciem o Olmedzie .Co o nim sądzicie ?
A mam pytanie ? Miałyscie kiedyś styczność z Dr,Ideciem o Olmedzie .Co o nim sądzicie ?
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Palinka spalił się motocyklista żywce u nas na trasie E94 a zanim jechała jego żona i wszystko widziała potworne
Mercedeska - ja nie polecam bo mała miała kaszel powiedział ze jest zdrowa a po tygodniu miała potworne zapalenie oskrzeli nawet lekkie płuc
Mercedeska - ja nie polecam bo mała miała kaszel powiedział ze jest zdrowa a po tygodniu miała potworne zapalenie oskrzeli nawet lekkie płuc
mercedeska
Zaciekawiona BB
Sorbus ,
Tak,miałam z nim styczność dwa razy (tylko przy badaniu przed szczepieniem ) i mam takie nieodparte wrażenie ,że taki jakiś ''dziwny'' jest ....Zaproponował Mi żebym GLUTEN 4 miesięcznemu dziecku wprowadziła...Ech ,o calej wizycie nie wspomnę ,bo brak Mi słów
Tak,miałam z nim styczność dwa razy (tylko przy badaniu przed szczepieniem ) i mam takie nieodparte wrażenie ,że taki jakiś ''dziwny'' jest ....Zaproponował Mi żebym GLUTEN 4 miesięcznemu dziecku wprowadziła...Ech ,o calej wizycie nie wspomnę ,bo brak Mi słów
Ostatnia edycja:
reklama