reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Olkusz i okolice

mercedeska ja chrzcilam w Wielkanoc wiec ok dwa miesiace wczesniej juz poszlam zapisac,kancelaria jest chyba od 10 do 12...ksiadz wziol 100zl,sam powiedzial cene zanim zdazylismy zapytac.Jezeli chodzi o to ze nie jestescie po slubie to przygotujcie sie na krotki wyklad ale obedzie sie bez zadnych problemow.Co do damych crcin zrobione to bylo fajnie bo bylo az 26 dzieci do chrztu a ze to byly swieta zrobili osobna msze specjalnie dla chrzczonych dzieci.Bylo zwiezle krotko i na temat.Bylam zadowolona i polecam:).Jak masz jeszcze jakies pytania to chetnie pomoge:)

reklama
Co do wózków to jest sklep Exclusive w Sosnowcu w Plazie albo Plejadzie nigdy tego nie rozróżniam - na necie mozna sprawdzić albo entliczek pętliczek w Krakowie - zalezy czego szukasz czy wózka markowego droższego czy raczej tańszego ??

Dziewczyny ja prawko robiłam jeszcze w LOK-u heheh na maluchu potem chciałam na A zrobić ale zrezygnowalismy ze względu na dzieci i okropny wypadek jaki się wtedy zdarzył i chodziłam wtedy do Ronda ale to juz pisałam ze mocno polecam

Ja wózek zamówiłam przez internet więc nie pomogę.
Jeśli chodzi o chrzciny, to chyba wszędzie robią, krótki wykład na temat ślubu, czasem pokręcą nosem ale nie ma większych problemów, bo w końcu dziecko nie bierze odpowiedzialności za życie rodziców i raczej bobaskom nie utrudniają :tak: Nam też ksiądz krzyknął 100zł ale w Kluczach.

Palinka spalił się motocyklista żywce u nas na trasie E94 a zanim jechała jego żona i wszystko widziała :( potworne

Mercedeska - ja nie polecam bo mała miała kaszel powiedział ze jest zdrowa a po tygodniu miała potworne zapalenie oskrzeli nawet lekkie płuc :(

Sorbus ,
Tak,miałam z nim styczność dwa razy (tylko przy badaniu przed szczepieniem ) i mam takie nieodparte wrażenie ,że taki jakiś ''dziwny'':-D jest ....Zaproponował Mi żebym GLUTEN 4 miesięcznemu dziecku wprowadziła...Ech ,o calej wizycie nie wspomnę ,bo brak Mi słów

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry