reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Olkusz i okolice

ja razem z moim dawidem zdawalismy jak dobrze licze 5 lat temu w Rondzie, nie bylo najgorzej :tak: wogole to sie smiejemy czasem ze my bez siebie jak bez ręki, razem poszlismy na te same studia, razem zdawalismy prawko (i zdalismy oboje w tym samym dniu), razem rejestrowalismy swoje samochody - rejestracje roznia sie tym ze on mial 93WG a ja 96WG, na studiach tez praktycznie wszystkie te same przedmioty zdawalismy razem i z przedmiotow nie zdanych mielismy te same zaliczenia warunkowe i mozna tak wymieniac i wymieniac... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Palinka to Wy chyba bardzo zgodne małżeństwo jesteście :D

Ja chcę się zapisać teraz póki te przepisy chore nie weszły, bo chyba od nowego roku wporwadzają i wtedy będzie dopiero masakra. A zioma cóż jak od razu będzie trudniej to potem się będzie łatwiej jezdziło. Myślałam o marzannie, chociaż zastanawiam się jeszcze nad szkołą w Kluczach, bo bliżej, Tylko najpierw muszę kasę odłożyć. NMa dzień dzisiejszy wszystko w ślub jest pakowane i coś krucho...

Koniczynka dobrze piszesz z ta zimą. Ja uczyłam się zimą jeździć. zapisałam się na kurs na początku stycznia a zdałam w maju albo w czerwcu. nie pamiętam dokładnie...Gorzej by było jakby mi przyszło uczyć się latem a zdawać zimą.

Palinka toście się dobrali:-D

Mika dobrze że busem jeździ, nie przejeździ tyle kasy:-D

Ostatnia edycja:
spoko spoko koniczynka nic sie nie dzieje ;) jeszcze zapomnialam napisac, ze skonczylismy tez razem to samo technikum, bo w sumie tam sie poznalismy :)

Ja zdawałam w Loku ale polecam Rondo - chodziłam na kurs prowadzony przez właściciela bo chciałam zdawac jeszcze jedną kat. i super wykłady prowadził genialnie po prostu tylko on nie wiem jak prowadzą jego pracownicy - smiechu było tyle no chodziłam z przyjemnością - a w rondzie uczyła moja koleżanka dobra tez - instruktorem była ale juz chyba zrezygnowała

Palinka i nie mieliście problemów z chrztem sorki ze pytam ale u nas to róznie niestety z tym bywa

reklama
potwierdzam szefo w rondzie jest fajny, z nim tez mielismy jazdy i z jego synem :tak:

sorbuś akurat trafilismy jak byl bardzo fajny ksiadz i nie robil problemow tylko mowil zebysmy powolutku jednak zdecydowali sie na slub zeby juz takie dopelnienie bylo. no ale poki co, jest nam tak dobrze jak jest; tylko wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie mysla ze jak nie jestesmy malzenstwem to napewno to byla wpadka i tym podobne rzeczy. a my od dawna planowalismy bobasa no i czasem jest to przykre :-(

Do góry