reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

ja razem z moim dawidem zdawalismy jak dobrze licze 5 lat temu w Rondzie, nie bylo najgorzej :tak: wogole to sie smiejemy czasem ze my bez siebie jak bez ręki, razem poszlismy na te same studia, razem zdawalismy prawko (i zdalismy oboje w tym samym dniu), razem rejestrowalismy swoje samochody - rejestracje roznia sie tym ze on mial 93WG a ja 96WG, na studiach tez praktycznie wszystkie te same przedmioty zdawalismy razem i z przedmiotow nie zdanych mielismy te same zaliczenia warunkowe i mozna tak wymieniac i wymieniac... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Palinka to Wy chyba bardzo zgodne małżeństwo jesteście :D

Ja chcę się zapisać teraz póki te przepisy chore nie weszły, bo chyba od nowego roku wporwadzają i wtedy będzie dopiero masakra. A zioma cóż jak od razu będzie trudniej to potem się będzie łatwiej jezdziło. Myślałam o marzannie, chociaż zastanawiam się jeszcze nad szkołą w Kluczach, bo bliżej, Tylko najpierw muszę kasę odłożyć. NMa dzień dzisiejszy wszystko w ślub jest pakowane i coś krucho...

Koniczynka dobrze piszesz z ta zimą. Ja uczyłam się zimą jeździć. zapisałam się na kurs na początku stycznia a zdałam w maju albo w czerwcu. nie pamiętam dokładnie...Gorzej by było jakby mi przyszło uczyć się latem a zdawać zimą.

Palinka toście się dobrali:-D

Mika dobrze że busem jeździ, nie przejeździ tyle kasy:-D

Ostatnia edycja:
spoko spoko koniczynka nic sie nie dzieje ;) jeszcze zapomnialam napisac, ze skonczylismy tez razem to samo technikum, bo w sumie tam sie poznalismy :)

Ja zdawałam w Loku ale polecam Rondo - chodziłam na kurs prowadzony przez właściciela bo chciałam zdawac jeszcze jedną kat. i super wykłady prowadził genialnie po prostu tylko on nie wiem jak prowadzą jego pracownicy - smiechu było tyle no chodziłam z przyjemnością - a w rondzie uczyła moja koleżanka dobra tez - instruktorem była ale juz chyba zrezygnowała

Palinka i nie mieliście problemów z chrztem sorki ze pytam ale u nas to róznie niestety z tym bywa

reklama
potwierdzam szefo w rondzie jest fajny, z nim tez mielismy jazdy i z jego synem :tak:

sorbuś akurat trafilismy jak byl bardzo fajny ksiadz i nie robil problemow tylko mowil zebysmy powolutku jednak zdecydowali sie na slub zeby juz takie dopelnienie bylo. no ale poki co, jest nam tak dobrze jak jest; tylko wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie mysla ze jak nie jestesmy malzenstwem to napewno to byla wpadka i tym podobne rzeczy. a my od dawna planowalismy bobasa no i czasem jest to przykre :-(

Do góry