reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

gosia kurcze, ale klapa z tym mieszkaniem. Ale trzymam kciuki żeby się wam udało znaleźć! ja będe pytać po ludziach czy ktoś nie ma mieszkania a jak nie, to my będziemy za jakieś 3-4 lata wynajmować ale pocieszenie nie?
zawsze to jakies pocieszenie jest:-)

Gosia - to moze jak pójdziesz do pracy to się uda - czy nie chcesz narazie pracować ??
nie mam co z małą zrobić, nie ma osoby z która mogłabym ją zostawić, a bez senu jest rozwiązanie kiedy ja ide do pracy i prawie wszystko musze oddać jakieś obcej opiekunce, nie jest moim zdaniem tego warte. Najchętniej wzięłabm jakies chałpnictwo, zawsze kilka groszy by wpadło a i z mała mogłabym być cały czas, ale niestety nie mogę nic takiego znaleźć:-(

mika zjeżdżalnia świetna:tak:

reklama
Gosia jeśli musiałabyś całość oddać to rzeczywiście bez sensu ale ja myślałam pod kątem banku wiesz miałabyś papier a przecież oni nie wiedzą ze nianie macie - ale może lepiej poczekać aż malutka do przedszkola pójdzie to już w końcu nie tak długo ;-)

eldcia - a tak już kojarzę Wolbrom :) - ja mam wizyte na 17,00 w środę :) :-)

Mika - koło mnie też się wprowadza sąsiad i wczoraj wiercili nie jakos tragicznie ale zdziwiło mnie że w niedzielę - jak wyszłam na spacer to słyszałam a jak wróciłam już było cicho to kto wie czy moja narwana sąsiadka go nie opierniczyła :-D:-D:-D

Wiolcia, anusiak jak tam u was ??

zawsze to jakies pocieszenie jest:-)

nie mam co z małą zrobić, nie ma osoby z która mogłabym ją zostawić, a bez senu jest rozwiązanie kiedy ja ide do pracy i prawie wszystko musze oddać jakieś obcej opiekunce, nie jest moim zdaniem tego warte. Najchętniej wzięłabm jakies chałpnictwo, zawsze kilka groszy by wpadło a i z mała mogłabym być cały czas, ale niestety nie mogę nic takiego znaleźć:-(
normalnie jak czytam twoje posty to mam wrażenie że mamy identyczne myślenie :-D o chałupnictwie też myśle :-D ale oczywiście nic nie idzie znaleźć.... może razem założymy jakąś firme? :-D hihi

eldcia a warto się budować skoro macie swój dom? może warto sobie odpuścić i teraz żyć "szczęściem"? ;-) wyjechać na wakacje, miło spędzać czas, a nie martwić się kredytami i budową :tak:

eldcia a warto się budować skoro macie swój dom? może warto sobie odpuścić i teraz żyć "szczęściem"? ;-) wyjechać na wakacje, miło spędzać czas, a nie martwić się kredytami i budową :tak:[/QUOTE]

też tak myślę ale mój mąż powiedział że chce zacząć budowę i koniec twierdzi że jeśli my nie zamieszkamy w nowym domku to da go synowi;-) uparty jest strasznie a drugim jeso pomysłem jest kupienie drugiej działki jeśli będziemy mieć drugie dziecko i tak sprawa sie przedstawia:sorry2: za działke daliśmy 150 tys. na dzień dzisiejszy ja nie myślę ani o kupnie drugiej ani o domu bo skąd na to wszystko brać pieniądze? Ale czas pokaże co wyjdzie z jego planów:-D

Goniaa, Mika z tą firma to naprawde świetny pomysł:-) wiem bo sama jestem na etapie zakładania własnej firmy taką troszeczkę stresującą mam końcówkę ciąży ale co zrobić kiedy inaczej się nie da. Przemyślcie sobie to na poważnie. Trzeba mieć tylko jakiś dobry pomysł i do dzieła:-)

Eldcia - o jak super że zakładasz działalność jak mi się marzy tylko pomysłu nie mam :(

My chlelibyśmy autko zmienić - właśnie stwierdziliśmy z mężem ze jak domu nie będziemy budować to chociaż se fajne autko kupimy :) ale to za jakieś 1,5 roku bo teraz nam niania dojdzie no chyba że się uda wcześniej ale zobaczymy jeszcze

My chlelibyśmy autko zmienić - właśnie stwierdziliśmy z mężem ze jak domu nie będziemy budować to chociaż se fajne autko kupimy :) ale to za jakieś 1,5 roku bo teraz nam niania dojdzie no chyba że się uda wcześniej ale zobaczymy jeszcze
o to ja się polecam, bo bardzo chce pracować jako niania :tak: ;-) chciałabym za jakiś czas wlasnie mieć jakąś prace,ale w moim zawodzie i w olkuszu to nie będzie łatwe :-(

no ja najlepiej znam się na administracji i funduszach europejskich bo skończyłam szkołę w tym kierunku:-D a treaz moja firma wogóle z tym związana nie będzie i na dodatek wole komus zlecić całą księgowość niż to sama robić bo nie wiadomo z jakim skutkiem by mi to wyszło:-D a skarbówka jest jaka jest każdy wie:-D

reklama
Josorbek mi tez się marzy autko ale takie małe własne bo niestety mój mąż jeździ do pracy a ja chodze na nogach choć mam prawko od 3 lat a teraz jak dzidziuś będzie to nie wiem co to będzie jak wszędzie trzeba będzie dojechać:tak:

Dziewczyny a nie myślałyscie np. o złożeniu wniosku do PUP o dotację? Zawsze to coś na start ale rzeczywiście trzeba mies pomysł na firmę:tak:

Do góry