reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

mika dobrze że nie dałam sobie ręki odciąć;-)
dziękujemy za buziaki i oczywiście też ślemy dla Wojtusia bo przecież on 4 dni wcześniej. Co do imprezy to nie planuję niczego. Ja nie mam gdzie tego zrobić, w lokalu tez bez sensu bo nas i tak mało by bylo także sobie darujemy. Kupimy małej jakąś zabawkę (tylko jaką - myśleliśmy o czymś na biegunach) i najwyżej kupimy torta. Będzie taka namiastka:-)

reklama
acha, może wie któraś z was o jakimś niedrogim mieszkaniu do wynajecia, dwupokojowym, Bedę wdzięczka za wszelkie informacje:yes:

dobrej nocki wszystkim życzę:tak:

goniaa no dobrze, bo byś ręke straciła :-D co do roczku to my Dominice też zrobiliśmy tylko torta i po kawie dla gości, a gośćmi byli tylko dziadkowie ;-) teraz Wojtkowi robimy imprezę bo chrzestni chcą być :tak: a że mamy małe mieszkanie (36m2) to musimy zrobić dwie imprezy, w jeden dzień dziadków, w drugich chrzestnych :cool:
co do mieszkania..szukacie?? powiem ci szczerze że strasznie ciężko znaleźć tanie mieszkanie w olkuszu, w normalnym stanie. Wiem co mówię bo szukaliśmy pół roku mieszkania do wynajęcia i albo chcieli za dużo (600-700zł za wynajem +opłaty), albo chcieli po 400-500zł + opłaty i mieszkanie w stanie tragicznym :dry::dry: ale w każdym razie jak się coś dowiem że jest do wynajęcia to dam ci znać :tak:

na pewno w żółtym jeżu są takie dwa ogłoszenia: podzwoń i popytaj :tak:
Do wynajęcia mieszkanie 48m2(3pokoje) po generalnym remoncie, częściowo umeblowane - od miesiąca grudnia 2010r. Dzwonić po 16-tej tel. 697 719 859

Mieszkanie do wynajęcia, 35m2, Olkusz. Tel.(600)973743.

(obydwa mieszkania w olkuszu są)

Anusiak, na którą się wybierasz jutro do szpitala??
Przepraszam, że tak wpadam i przerywam wam rozmowę ale zaczynam się martwić czy mnie jutro nie zostawią w szpitalu:-( Popuchłam jeszcze bardziej - najgorzej jest po nocy i opuchlizna zamiast przechodzić to się powiększa. Zaczęło się od nóg a teraz twarz i ręce a przez 2 tygodnie przytyłam 8 kg!:baffled: Naprawdę zaczynam się bać czy to nie zatrucie ciążowe... co wy o tym myślicie??

mika tak szukamy, chciałabym jak najszybciej coś znaleźć, ale niestety czarno to widzę:-(, pod to pierwsze ogloszenie już dzwoniłam - nieaktualne, pod drugie nie mogłam sie dodzwonić, ale jeszcze popróbuję.

wiolciaty zmykaj do lekarza, bo 8kg w 2 tygodnie to cos jest nie tak i jeśli cię zotawią w szpitalu to sie ciesz a nie rozpaczaj, bo zawsze masz lekarza, położną pod ręką gdyby coś sie zaczęło dziać, a nie czekasz w niepewności. To już końcóweczka także dasz radę i trzymam kciuki żeby wszystko szło pomyślnie:tak:

WOW 8kg w 2 tygodnie:confused: niezle. Ja jak się dzisiaj zważyłam to mam ten sam wynik jak prawie trzy tygodnie temu-normalnie waga stoi, nie to żeby mi się jakoś śpieszyło do tycia ale 16 tydzień i prawie przez miesiąc zero różnicy w wadze, zaczyna mnie zastanawiać:baffled:

reklama
koniczynka nic sie nie martw nadrobisz to później. Ja miałam akurat przytyć ok 15 kg a przez te ostatnie 8 kg mam już 25 na plusie:/ A jeszcze 12 dni temu było tylko + 17 kg więc sama widzisz jak to się zmienia. Tylko, że ja strasznie popuchłam wiec mam nadzieję że ta waga wzrosła właśnie od tego. Za to pamiętam, że najwięcej przytyłam ok 6 miesiąca :)
goniaa masz rację i właściwie chciałabym zostać już w szpitalu żeby mnie mieli na oku tak na wszelki wypadek. Z początku byłam przerażona tą wizją (strasznie się boję szpitali) ale teraz wolałabym żeby mnie przyjęli i sprawdzili czy wszystko jest dobrze.

Ostatnia edycja:
Do góry