reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

Ale dzis pogoda paskudna....tylko spac sie chce.....a Wy co porabiacie??
wogóle ostatnio pogoda jest do bani! nic się przy niej nie chce robić :no:

a my dziś spędziliśmy dzień w domu i na zakupach ;-) przy okazji wyskoczyliśmy nah mrożoną kawke i lody do SOFY :-D taki rodzinny mały wypad ;-)

reklama
ale Wam fajnie.......nawet nie wiedzialm ze sofa juz po remoncie...ja chyba pojde jutro bo smaka narobilas mi tymi lodami:):):):):):):):)

no już po :tak: a nawet nie wiedziałam że był remont :-D
teraz zrobiło się tam dość ciemno, bo zrobili czarne ściany, tzn taki bardzo ciemny szary? w sumie to się dokładnie nie przyjrzałam:-p

na pewno jest tam teraz inaczej przez te ściany :tak::tak:

dzieci już śpią,a ja z REDSem sobie zasiadłam do komputera i poszukuje inspiracji na roczek Wojtka...

chce mu zrobić jeden tort sama, a jeden zamówić (bo musze zrobić dwie imprezy, z racji tego że w moim 36 metrowym mieszkaniu nie jestem w stanie zmieścić 13 osób które musze zaprosić :baffled:)

I kurcze, chciałabym malemu kupić coś czego jeszcze w zabawkach nie mają dzieci i ciężko coś znaleźć :-D
jednak drugie dziecko jak jest, to już nie trzeba mu kupować tylu zabawek, bo właściwie wszystkie już mamy :tak::tak:

myślałam żeby mu kupić takie autko, co myślicie o nim?
bo on lubi wszystko co gra i autka, pilki...
Edukacyjny Autobus Szkolny Wiele Funkcji Uczy Bawi (1291558655) - Aukcje internetowe Allegro

Hej dziewczyny kochane:)P:)wszystko juz dzis sie uspokoilo wiec mysle ze po prostu moj organizm przygotowuje sie juz pomalu do tego Wielkiego Dnia:):):0Wiolcia czemu Baran kazal przyjsc dopiero w poniedzialek?? takie terminy czy dlatego ze on ma wtedy dyzur??a jak bym chciala isc tak normalnie bez skierowania to zrobia mi czy nie???
Ale dzis pogoda paskudna....tylko spac sie chce.....a Wy co porabiacie??
Mówił żebym przyszła jak on ma dyżur a w poniedziałek jest od rana do wtorku do popołudnia ;-) Resztę dni ma od rana również do popołudnia. Ale jeśli chcesz iśc na KTG to nie musisz miec żadnego skierowania ,ponoć najlepiej jest iść popołudniu bo do południa najczęściej są kolejki ale ja osobiście jeszcze tego nie sprawdzałam ;-)
Mam nadzieję, że Twój Wielki Dzień jest już tuż tuż i niedługo zdasz nam relację z szybkiego porodu :-) Mnie wszyscy mówią, że jeszcze z dwa tygodnie pochodzę więc niestety nie spotkamy się na porodówce... chociaż kto wie ;-)

Anusiak teraz dopiero zauważyłam że mamy prawie ten sam termin porodu :) Ty masz pewnie 25 listopada a ja 24 :D

Ostatnia edycja:
Wiolcia widzę, że nic się nie zmieniło - ja rodziłam w poniedziałek bo Baran miał dyżur - po 5 latach dalej ma w poniedziałki dyżur - może też urodzisz w poniedziałek ;-)

Mika, goniaa - witajcie w klubie samotnych mam- mój mąż najwcześniej jest o 17 a ostatnio koło 20 wracał do tego co drugi weekend szkoła od rana do wieczora - a co druga sobota w pracy wiec mamy dla siebie niedziele - a ja wtedy najczęściej mam nerwy bo chciałabym zrobić coś ciekawego a tej naszej pipidówie to nawet nie ma co :zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2: Ostatnio miałam potwornego doła przez to pewnie jak się mała urodzi bede bardziej zmęczona ale liczę na to ze choć psychicznie będzie inaczej bo ze zmęczenie nie będę miała siły się dołować ;-):-D

Koniczynka - współczuje mieszkania z teściową - choć ja akurat mam fajną i czasem tak jak teraz wolałabym się nawet z nią pokłócić niz tak potwornie nudzić ;-)ale wiem ze tylko tak mówię bo z nią nie mieszkam i rozumiem cię :tak:

Mika autobusik super bardzo mi się podoba

reklama
Wiolcia moze sie spotkamy..kilka dni nas dzieli ale nigdy nie wiadomo jak to sie ulozy,ja przyznam ze mam juz dosc i chcialabym najchetniej zeby to juz sie zaczelo.......moze jutro tez wybiore sie do szpitala na KTG ale wieczorem daj znac Wiola jak bedziesz juz po co Ci tam wyszlo:):)

Do góry