reklama
mamBartuli
Fanka BB :)
no to jeszcze tu:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
KONICZYNKO GRATULACJE!! Mam nadzieje, że się nie wycierpiałaś i poród przebiegł bez problemów. Wracajcie do nas dziewczyny jak najszybciej! :-) Nie mogę się już doczekać zdjęcia małej. A jak ty sie trzymasz po porodzie??
Witam serdecznie.
Jestem tu nowa i poszukuję pilnej pomocy - orientuje się któraś z was, gdzie w okolicy mogę zakupić sab simplex??? Potrzebuję bardzo pilnie, a pocztą to trochę pójdzie...
Jestem tu nowa i poszukuję pilnej pomocy - orientuje się któraś z was, gdzie w okolicy mogę zakupić sab simplex??? Potrzebuję bardzo pilnie, a pocztą to trochę pójdzie...
mamBartuli
KasiaS w okolicy to chyba będzie ciężko, bo to raczej specyfik niemiecki, tylko allegro Ci zostaje jak coś i bobotic, który ma tą sama substancje czynną tylko chyba w mniejszej ilości. Przykro mi, że nie mogę pomóc
hej dziewczyny co u Was??!!!!
hej dziewczyny co u Was??!!!!
dzięki dziewczyny za pomoc. Bobotic niestety nie działa, nawet w większej dawce (tak jak sab simplexu) - widocznie preparaty różnią się jakimiś substancjami wspomagającymi. Znalazłam w necie ogłoszenia, ale wszytsko albo Gdańsk, albo zachód Polski - no i niestety teraz to pójdzie ze 2 dni A mnie się skończył i mała daje nieźle popalić... No ale co zrobić!
A która apteka może sprowadzać, bo raz jakoś w Olkuszu pytałam - chyba w dawnej 10-tce i po prostu powiedzieli, że nie mają tego i tyle.
A która apteka może sprowadzać, bo raz jakoś w Olkuszu pytałam - chyba w dawnej 10-tce i po prostu powiedzieli, że nie mają tego i tyle.
mamBartuli
witam,
Kasiu nie wiem czy jest możliwe sprowadzenie specyfiku, który nie został zatwierdzony przez Główny Inspektorat Farmaceutyczny, legalni do aptek polskich. Wydaje mi się, że to niezgodne z prawem jeśli nie jest zarejestrowany w Polsce. Powodzenia!!! Mam nadzieję, że szybko dotrze.
Widze, że dziewczyny spacerują ))))
Kasiu nie wiem czy jest możliwe sprowadzenie specyfiku, który nie został zatwierdzony przez Główny Inspektorat Farmaceutyczny, legalni do aptek polskich. Wydaje mi się, że to niezgodne z prawem jeśli nie jest zarejestrowany w Polsce. Powodzenia!!! Mam nadzieję, że szybko dotrze.
Widze, że dziewczyny spacerują ))))
reklama
Pytam, bo anusiak tak napisałaKAsiaS popytaj w aptece,kolezanka mowila mi ze sprowadzaja dosc szybko tylko koszt to ok 60zl