Mika a my tobie że już masz dzieciaczki na świecie
Wiolcia też maxi cosi cabrio fix tylko jak kupowaliśmy oddzielnie to nas taniej wyszło bo np torba kosztuje 185 zł i ją sobie darowałam a w zestawie jest tak samo śpiworek wyszło sporo generalnie taniej przez to a i gondolke kupiłam uzywaną za 200 zł w świetnym stanie - dzięki temu sporo zaoszczędziliśmy
Eldcia - witaj kochana moja przyszła kumpelo z porodówki ;-)
ale byłby numer gdybyśmy sie rzeczywiście spotkały
Sporo masz sporo - ja dziś też trochę pokupowałam ale takie drobne rzeczy jak nożyczki, cążki, niedrapki takie fajne znalazłam i inne pierdółki a i materacyk
Przewijak mam po starszej córci - zrobiony własnoręcznie przez małżyka
ale jest bardzo fajny i to jedyne czego się nie pozbyłam bo mi szkoda było ;-) mimo ze na początku nie planowałam drugiej dzidzi
Czekolada ja nie kupuje bo szwagierka obiecała mi dac bo ma nowy - ale powiem ci ze przyda się na pewno nawet jak dzidzia będzie ładnie jadła z cyca - bo jak bedzie za dużo pokarmu to co z tym zrobić a wiesz trzeba ściągnąć zeby zapalenia nie dostać - jak rodziłam Majcie to sąsiadka z łóżka obok miała taki nawał ze sobie rady nie mogła z tym dac i laktator był jej wybawieniem - acha ja bede miała zwykły ten elektryczny mnie przerażał jak miałam takie obolałe piersi
Dziewczyny wiecie co tak sobie przypominałam jeszcze o tych silikonowych nakładkach na cyce - na początku myślałam co to za badziew Maja w ogóle przez to nie chciała jesc ale pewnej nocy ( oczywiście nie miałam mleka 1 na wszelki wypadek
) zaczeła mi tak krwawić brodawka, że nie mogłam jej karmic bo nawet jej z mlekiem ta krew do buziolka wpadała i te kapturki mi wtedy zycie uratowały bo przez nie krew nie leciała a mleko tak - wiec ja juz kupiłam komplet jeden