reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

Mika wizytę mam dopiero na 18.15 jeśli nie będzie poślizgu.

Eldcia
jak miło, że do nas dołączyłaś a może jeszcze chodziłaś do LO do Wolbromia?? Gratuluję syneczka i piękne imię wybraliście :tak:Całkiem sporo już masz :tak::tak:

reklama
Wiolcia tak chodziłam do LO do Wolbromia:) Jeśli chodziłaś tam i Ty to może się znamy z widzenia:) Przeciez świat jest bardzo mały....

Mika a my tobie że już masz dzieciaczki na świecie :tak::tak::tak:

Wiolcia też maxi cosi cabrio fix tylko jak kupowaliśmy oddzielnie to nas taniej wyszło bo np torba kosztuje 185 zł i ją sobie darowałam a w zestawie jest tak samo śpiworek wyszło sporo generalnie taniej przez to a i gondolke kupiłam uzywaną za 200 zł w świetnym stanie - dzięki temu sporo zaoszczędziliśmy:sorry2:

Eldcia - witaj kochana moja przyszła kumpelo z porodówki ;-):-D:-D:-D ale byłby numer gdybyśmy sie rzeczywiście spotkały :-D

Sporo masz sporo - ja dziś też trochę pokupowałam ale takie drobne rzeczy jak nożyczki, cążki, niedrapki takie fajne znalazłam i inne pierdółki a i materacyk
Przewijak mam po starszej córci - zrobiony własnoręcznie przez małżyka :-D ale jest bardzo fajny i to jedyne czego się nie pozbyłam bo mi szkoda było ;-) mimo ze na początku nie planowałam drugiej dzidzi

Czekolada
ja nie kupuje bo szwagierka obiecała mi dac bo ma nowy - ale powiem ci ze przyda się na pewno nawet jak dzidzia będzie ładnie jadła z cyca - bo jak bedzie za dużo pokarmu to co z tym zrobić a wiesz trzeba ściągnąć zeby zapalenia nie dostać - jak rodziłam Majcie to sąsiadka z łóżka obok miała taki nawał ze sobie rady nie mogła z tym dac i laktator był jej wybawieniem - acha ja bede miała zwykły ten elektryczny mnie przerażał jak miałam takie obolałe piersi :zawstydzona/y:

Dziewczyny wiecie co tak sobie przypominałam jeszcze o tych silikonowych nakładkach na cyce - na początku myślałam co to za badziew Maja w ogóle przez to nie chciała jesc ale pewnej nocy ( oczywiście nie miałam mleka 1 na wszelki wypadek :zawstydzona/y:) zaczeła mi tak krwawić brodawka, że nie mogłam jej karmic bo nawet jej z mlekiem ta krew do buziolka wpadała i te kapturki mi wtedy zycie uratowały bo przez nie krew nie leciała a mleko tak - wiec ja juz kupiłam komplet jeden :sorry2:

Mika niestety mąż późno kończy pracę i będziemy dopiero na wizytę ale to możemy się spotkać też innego dnia ;-) A co do dzieci to jsorbek ma racje - zazdroszczę że ty masz już swoja na świecie i wszystko z porodem i połogiem to już wspomnienie:tak:

Eldcia
to musimy się znać!:tak: Do której klasy chodziłaś?? Ja do biologiczno-chemicznej a mój mąż do Agrobiznesu :tak:No a o nim to dość głośno było w szkole :-D

jsorbek my też kupujemy maxi-cosi ale citi bo to dużo tańsza wersja a dobra;-) (może już o tym pisałam:confused:)
Ja już kupiłam na wszelki wypadek laktator z Aventu ręczny - miał dobre opinie więc mam nadzieje, że w razie potrzeby się sprawdzi. Licze na to, że będę miała pokarm ... jakby nie było biust z C urósł mi do H!!:szok:

Jsorbek no faktycznie może się spotkamy na porodówce:) Zawsze to raźniej jak chociaż kogoś się zna nawet z forum:)

Wiolcia ja już szłam tym nowym systemem nauczania więc chodziłam do liceum. Ale coś mi się wydaje że jednak ja Cię znam właśnie ze szkoły a Twój mąż to pewnie ma nazwisko na literkę K...? Taki wysoki chłopak z czrnymi włosami? Jeśli tak to znam Ciebie ale raczej Ty mnie tylko z widzenia....

Ostatnia edycja:
Mika ja też Ci zazdroszczę tego że już masz porody za sobą i możesz cieszyć się swoimi dzieciaczkami i przede wszystkim tego że masz parkę zawsze tak chciałam żeby był i chłopczyk i dziewczynka ale niestety tego się już nie zaplanuje....

Uciekam spać:) Miłej nocki.

Witajcie! To i ja sie przywitam. Olkuszanka, grudniówka 2009. Fajosko że się ten wątek rozkręca, postaram się zaglądać jak najczęściej.:tak:
Pozwolę sie wtrącić, co do majtek poporodowych tych z siatki to można je kupić w olkuszu, albo w sklepie medycznym, przedtem był w budynku koło supersamu (nie wiem czy tam dalej jest), drugi był na szpitalnej, albo w sklepie świat dziecka na k.k. wielkiego, tylko trzeba powiedziec że z siateczki bo facet ma tam dwa rodzaje i zawsze najpierw pokazuje te jednorazowe.

reklama
Mika niestety mąż późno kończy pracę i będziemy dopiero na wizytę ale to możemy się spotkać też innego dnia ;-) A co do dzieci to jsorbek ma racje - zazdroszczę że ty masz już swoja na świecie i wszystko z porodem i połogiem to już wspomnienie:tak:
to może w któryś weekend podjedziecie? :tak:

Mika ja też Ci zazdroszczę tego że już masz porody za sobą i możesz cieszyć się swoimi dzieciaczkami i przede wszystkim tego że masz parkę zawsze tak chciałam żeby był i chłopczyk i dziewczynka ale niestety tego się już nie zaplanuje....
a ja zawsze się broniłam przed parką :-D chciałam mieć dwie corki, a potem na końcu syna ;-)

goonia witaj grudniówko :-D super że dołączasz do nas :tak: jak tam mała? mój Wojtek już chodzi :szok::szok:

Do góry