nom a beta jest <2.30 i ten test zwykłyU Ciebie tej ciazy nie ma. Jeśli byłabyś w ciazy ze stosunku z kwietnia beta pokazałaby powyżej 5mlU
reklama
Angela_Andzia
Fanka BB :)
To oznacza brak ciąży.
nom a beta jest QUOTE]
Angela_Andzia
No to nie rozumiem o co pytasz?
no tak
bo czekam do tej miesiącZki..kolezancw wysłałam zdjęcie testu i mówi ona ze widzi tam cień 2 kreskiNo to nie rozumiem o co pytasz?
Angela_Andzia
Nie ma tam żadnego cienia. Jeśli byłby cień to widoczny tak jak u mnie. A drugi wyszedł pozytywnie. Nie doszukuj się, następnym razem się uda gdyby był cień, beta wskazałaby ciążę.
bo czekam do tej miesiącZki..kolezancw wysłałam zdjęcie testu i mówi ona ze widzi tam cień 2 kreski
Nie ma tam żadnego cienia. Jeśli byłby cień to widoczny tak jak u mnie. A drugi wyszedł pozytywnie. Nie doszukuj się, następnym razem się uda gdyby był cień, beta wskazałaby ciążę. Zobacz załącznik 982503
A Ty robiłaś betę po tym teście zwykłym i jaki był wynik??
Angela_Andzia
Nie robiłam bety, w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł taki test,a dzień później mocne dwie kreski.
A Ty robiłaś betę po tym teście zwykłym i jaki był wynik??
Nie robiłam bety, w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł taki test,a dzień później mocne dwie kreski.
No rozumiem bo ja ten test zrobiłam z samego rana a potem poszłam na betę i wynik <2.30
reklama
Angela_Andzia
Ale mówiłaś o stosunku z kwietnia i tu ciążę możesz wykluczyć. Po takim czasie test byłby pozytywny,a beta wskazałaby ciążę
No rozumiem bo ja ten test zrobiłam z samego rana a potem poszłam na betę i wynik QUOTE]