reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oto moja dzisiejsza fotka 24t2d

0601111747169ih.jpg

0601111747543zs.jpg

reklama
Oj Rybcai jaki chuderlak z Ciebie!
Dzisiaj się mierzyłam, dalej jest 110 w pasie, ale wieczorem jest 114.
W sobotę jadę na urodziny do tatuśka i ciocie pewnie mnie zlustrują i napewno odpowiednio skomentują inaczej jak "słoniczka" już nie określą. Ale ja się nie przejmuję. Tak, tak przeobraziłam się z hipci w słoniczkę.

Rybcia, Ty chudzinko! Nawet jak Ci w pupe i piersi pojdzie, to nic nie bedzie widac, ze jest tam czegos za duzo ;)

A to jestesmy my w 25t2d
0601171251046kf.jpg

a to foto jak wyglądamy od przodu
0601171251304kk.jpg

i tak mi napiszecie ze nic nie widać ze przytyłam i mam większy brzuszek,ten mój aparat coś oszukuje.;(

hihi, Rybcia, najwazniejsze, ze Ty dostrzegasz, ze rosnie, a w sumie w ogole najwazniejsze, ze dzidzia rosnie w srodku, brzuszek jest mniej wazny - moj ostatnio tez przestal jakos rosnac - albo rosnie jakos tak powoli, ze ja tego nie widze :(

Ja z moim obwodem 110 cm nie mogę narzekać na zbyt malutki brzuszek... ale też zauważyłam, że tak jakby stanął w miejscu - mam nadzieję, że dzidzia rośnie prawidłowo (w pon. wizyta, mierzenie i ważenie) i mała już powinna powoli zbliżać się do 2 kg.
Rybcia a taki brzuszeka jak Ty masz teraz to ja miałam przed ciążą po duużym obiadku... ;) (niezły brzuchacz się ze mnie robił po obiadku - nie)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry