reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Stosownie do prośby Izu przedstawiam się (a części dziewczyn przypominam):

Na forum pojawiłam się prawie 2 lata temu, tuż przed narodzinami mojego synka. Romuś urodził się 29.01.2010 r. w jeleniogórskim szpitalu. Gdy miał 6 miesięcy wróciłam do pracy i zaczęłam coraz rzadziej zaglądać na forum. Romuś chodzi do żłobka. Trochę z tego powodu chorował przez ostatni rok, ale ogólnie jest o.k. Mieszkamy w czwórkę na Zabobrzu - oprócz Romusia jest jeszcze mąż i pies:happy2: Mam nieco ponad 30 wiosen i ... to chyba tyle...

Daria, super!!! Moja sama staje w łóżku i już pewnie niedługo też zacznie śmigać brrrrrr
Monia już któryś raz przejeżdżam obok Twojego domu i ciągle myślę żeby wpaść do Ciebie. Ja jeżdżę czasami do Wałbrzycha przez Trzcińsko i siłą rzeczy przejeżdżam koło Ciebie. Kurcze gdyby nie to że spieszę się do Małej to bym zawitała :( :( :(
Agabe, my się nie znamy ale miło że wróciłaś! Jak możesz to przedstaw nam się jeszcze raz bo mamy nowe osóbki na forum. :)
Iza Nataszka juz staje?:-) wow!
I mysle, ze mozesz wpasc, wiadomo ze mysl o Nataszce silniejsza,ale... jesli masz ochote to dzwon Kochana:*
Agae witaj, fajnie ze nas wiecej;-)

Witam,

Mam nadzieję, że u Was weekend lepszy niż u mnie. Mój synek właśnie zaczął sezon chorobowy i to z grubej rury - ma zapalenie krtani. Aż się boję, co będzie przez zimę:no:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)
u mnie dzisiaj dzien prasowania.... mam tyle rzeczy do wyprasowania ze niewiem kiedy skoncze :sorry:

Agabe uuuu to zdrowka dla Synka!!! oby szybko mu przeslo i zeby juz wiecej nie chorowal przez ta zime :-)

reklama
Do góry