reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Inka85 ja mialam tego xlandera i po 3 miesiacach sprzedalam :/ nie dosc ze wielki nie moglam nigdzie wejsc z wozkiem bo za malo miejsca bylo :/ to gondola mala tyle ze moja w maju sie urodzila wiec juz nie bylo kocykow tak i kombinezonow ale ty w zimie wiec zasnanow sie napewno mozesz jeszcze sie rozmyslic, spacerowka hmm ja osobiscie jej nie uzywalam tylko chyba 3 razy jak lecialam do londynu i nie moglam wziasc gondoli , nie bylam zachwycona :/ tak tez kupilam 2 wozeczek i juz od 3, 5 miesiaca mala byla w mega wygodnym wozeczku choc tez przydal nam sie do 13 miesiaca niestety taka jest prawda wozki wielofunkcyjne traca funkcje po okolo 12 miesiacach kiedy dzidzius jest juz wiekszy. takze jeszcze sie zastanow ja osobiscie nie polecam tego modelu bo mialam ten sam co ty.

reklama
no i mam mętlik w głowie... :confused2:
bo tak naprawdę jesteście pierwszymi mamami, które mi ten wózek odradzają... wszyscy znajomi, którzy do tej pory mieli ten model byli zadowoleni a tu proszę zupełnie inne opinie...
w sumie mam jeszcze czas ale może faktycznie wybiorę się do tego sklepu, pomierzę go dokładnie i zastanowię się raz jeszcze, albo nawet ze 100razy jak trzeba będzie. jak wiecie XA to spory wydatek a nie wyobrażam sobie po 3 miesiącach zmieniać wózka...

moja sąsiadka z góry też miała ten wózek i już go sprzedała (a dziecko ma nieco ponad rok)... to chyba o czymś świadczy :) ja osobiście go nie znam, więc nie doradzę...

Ja wózka szukałam pod kątem dużej gondoli no bo termin na październik miałam i tak z gondoli byłam bardzo zadowolona bo duża i głęboka. Dobrunia miała tam dużo miejsca nawet w śpiworku. Spacerówka też jest ok u mnie minus taki że już wózek strasznie skrzypi ale to przez to, że musze codziennie przez te kilka schodów go wnieść ja mam firmy DorJan

Ania - dokładnie to samo robimy :-) i też nie wiem, pierwsza myśl to kombinezon ale teraz obczajam spodnie i kurtki i chyba to jakieś takie poręczniejsze. Z drugiej strony, jak zima ma trwać pół roku to chyba kupię i to i to ;-) Teraz patrzę tu - są fajne promocje.
Odzież, KURTKA - Sklep internetowy Coccodrillo Zobacz też na kombinezony, dla dziewczynek jak zwykle więcej ;-)

Ja kupuję kombinezon i z rad dziewczyn wiem że podobno dwuczęściowy lepszy też już szukam :) ale kurtkę też mam już :)

ja na te rajtuzki się piszę jak co to 6-12 miesięcy

reklama
Aniiu, to zamów dla mnie 1 opakowanie 12-23 mies.

U nas lepiej sprawdzi sie kombinezon, no bo z jakościa chodu w zimie to będzie jeszcze b srednio, więc w razie czego żeby Franiowi "gazety" nie wyłaziły:) Natka jako maluch tez miala kombinezony do 3 r.ż.

Do góry