reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

kurcze duzo osob uzywa tych puzzzli :-(
ja ich nie kupowalam bo balam sie ze Mala bedzie je jesc ;-)

Czarnuszka slyszalam ze to przedszkole na Mickiewicza jest fajne :-)

Eliza a poprzednim razem plakal? moze teraz z usmiechem pojdzie :-)
fajne fajne, widac ze naprawde wysoka klasa
Dotarliśmy do domu.
Jestem tak padnięta jakbym tonę węgla przerzucila. Franulek chyba szybciej ode mnie się regeneruje:)
Wyobraźacie siębie w tym upale 5 godz terapii dziennie? Franiu jest mocarzem.
Po 1 dniu byłam załamana i do domu chciałam wracać, myślałam, źe Fr nie da rady.
Dał.
I to jak.
Przeszedł kilka kroczków za jedną rękę..!!!!!
Dlatego właśnie terapie u takich specjalistów..za każde pieniądze..
Za te 5 dni zapłaciliśmy 3 tys. Ale co to jest? Powiedzcie same?

Dostałam odp ze źłobka misie-urwisie (gdziekolwiek to jest(), zapraszają nas na rozmowę!!!:)

A w srode kolejny wyjazd - taki na cito, bo mamy nowy problem z Fr (tak dla równowagi). Postaramy sie załatwić sprawę ambulatoryjnie, jak się nie da, połoźą nas na chwilę do szpitala.
Tym razem Bielsko-Biała.

YTo co, wpadacie do nas jutro na 15?

Od razu uprzedzam, źe będzie wielka improwizacja:)
przyczaiłam dzisiaj obok zakladu fryzjerskiego w ktorym pracuje ze jest tam takie male domowe przedszkole 10 dzieci niektoe sie mijaja wiec nie zawsze jest taka gromadka. Mają tanio i mozna zostawiac dziecko na ile sie chce. Jak chcesz to ci dam cynka. Rozmawialam dzisiaj z jedna Pania ktpra tam pracuje. Sa wyuczone wszystkie i maja swietne podejscie, mojej koleznaki fryzjerki z ktora pracuje synek jak tam poszedl to nie chcial isc do domu. Trzymam kciuki za Franusia i zycze duuuuzo zdrówka

reklama
Aga super wiadmosci!!! :-)
tylko dlaczego musiscie az do Bielska-bialej.... daleko...

Roseann ooo to udanego urlopiku i ladnej pogody :-)

Czarnuszka a w ktorym salonie pracujesz bo moze bym sie do ciebie wybrala ;-)

Iza wlasnie zatrudnilam mojego zeby zrobil ci liste na co trzeba zwrocic uwage przy kupnie dzialki i siedzi przed kompem i produkuje ;-)

witam Mamusie wieczorową porą

taki dziś upał,że nie miałam ani siły ani ochoty siedzieć przy kompie.
cieszy mnie, że sporo piszecie o żłobkach bo pewnie i mnie wkrótce czeka wybór jakiegoś. nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam, że wiele kobiet będąc jeszcze w ciąży już zaklepuje sobie miejsce...

miłego wieczoru

:)
Ja przez tę dyskusję zaczęłam już myślec o przedszkolu dla Mai:)

I przyłączam się do pytania zuza-anny, gdzie pracujesz Czarnuszko i czy radzicie tam sobie z trudnymi przypadkami;-)

A co upałów, to ja lubię. Jeszcze nigdy nie było tak, że mi było za gorąco.

Narazie jestem załąmana poszukiwaniami noclego w B-B. Ceny jak z kosmosu. We wrocku płąciłam 190/noc ale miałam kawalerkę - kuchnia, łazienka..rozumiecie, z dzieckiem.
Idę juź sobie bo juź nawet przeszukiwac netu mi się nie chce.
A na badanie jechac musimy bo mały moźe mieć uszkodzenie OUN - tak czy inaczej ma - ale wygląda to na powazniejszą sprawę. Trza zbadać. Nie wiem czy się uda ambulatoryjnie, w razie czego połoźą nas na oddział. A 7.09 mamy juź wyjazd do wawy do imidz. Osiwieję, mówię wam:)

reklama
Roseann, ja to jestem...:zawstydzona/y: Dziękuję Ci za prezent dla Frania i wypoźyczenie maszynki do baniek:) Mam nadzieję, źe dzieciaczki będą miały frajdę:) Oby tylko nie padało:)

Zuza-anna, noooo. I teraz chodzi o wybadanie czy uszkodzenie jest centralne czy obwodowe czy to moźe jakiś problem natury emocjonalnej. Badania wykluczą lub potwierdza te dwa pierwsze przypadki.

Zadzwoniłam do hotelu najbliźej ośrodka. 249/1 os/noc
Kurde, B-B jest droźsza niź Wrocłąw!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry