reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dobrze dobrze.
Krystek odgapia wszystko od Seby , sa nieraz tacy smieszni ze nic tylko siasc i plakac ze smiechu. Krystek jak widzi ze ja żuje gume to wyciaga jezyk i pokazuje ze mam mu pokazac hehe. Sam już je ,gorzej z nocnikiem, ale mysle ze w żłobku sie duzo nauczy. Od 28 mamy dni otwarte wiec bede z nimi jezdzila, albo moj mąz. A co u Al.Szyszkowskiej cos wiesz moze ?
Krystek odgapia wszystko od Seby , sa nieraz tacy smieszni ze nic tylko siasc i plakac ze smiechu. Krystek jak widzi ze ja żuje gume to wyciaga jezyk i pokazuje ze mam mu pokazac hehe. Sam już je ,gorzej z nocnikiem, ale mysle ze w żłobku sie duzo nauczy. Od 28 mamy dni otwarte wiec bede z nimi jezdzila, albo moj mąz. A co u Al.Szyszkowskiej cos wiesz moze ?
haha smiesznie z ta guma
w zlobku napeno szybko nauczy sie do czego sluzy nocnik! u nas narazie zazwyczaj sluzy do zabawy hehe
Szyszka zadko sie odzywa.... wiec trudno mi powiedziec... sama jestem ciekawa co u niej.
w zlobku napeno szybko nauczy sie do czego sluzy nocnik! u nas narazie zazwyczaj sluzy do zabawy hehe
Szyszka zadko sie odzywa.... wiec trudno mi powiedziec... sama jestem ciekawa co u niej.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dziewczynki, naurologopedka zaleciła Francowi kontakty z rówiesnikami. Najlepiej dac go do żłoba, 1 x w tygodniu na 2 godz. Sądzicie ze w JG to w ogóle mozliwe, w którymkolwiek złobku?
ilizkacz
Fanka BB :)
a to dobre w którymkolwiek żłobku Agus jest jeden nieststy (moze w przyszłosci uda sie założyć drugi)
ale np moze do jakiegoś niepublicznego na pare tych godzin?
czarnuszka gdzie do przedszkola??
Rossan bojku zapominam ciągle GRATULACJE wyglądałas jak ksieżniczka!
ale np moze do jakiegoś niepublicznego na pare tych godzin?
czarnuszka gdzie do przedszkola??
Rossan bojku zapominam ciągle GRATULACJE wyglądałas jak ksieżniczka!
ilizkacz
Aga może jeszcze poprostu na sale zabaw jakąś mniejszą do dzieci? mogłybyśmy sie tam umawiać
a jest tego troche w jeleniej (nowych i starych)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
taaaaaaaaaaa???????? 1 żłobek w JG??????????
W ogóle 1 czy sa jakies niepubliczne???
W ogóle 1 czy sa jakies niepubliczne???
ilizkacz
Złobek jest jeden na różyckiego
ale szczerze, to jak pamiętam zapisać się trzeba rok wcześniej bo tylu chętnych. jedni chwalą inni nie
są przedszkola niepubliczne które przyjmuja małe smyki np bajoland (gdzie chodzi wiki) czy na mickiewicza jakies nowe jest. mozeby zagadac z dyr i tam gdzies malucha posylac?. A moze do integracyjnego gdzie Jula bedzie chodziła dałoby się krasnala wcisnąć? (ponoć świetne i przemiła Pani dyr)
ale szczerze, to jak pamiętam zapisać się trzeba rok wcześniej bo tylu chętnych. jedni chwalą inni nie
są przedszkola niepubliczne które przyjmuja małe smyki np bajoland (gdzie chodzi wiki) czy na mickiewicza jakies nowe jest. mozeby zagadac z dyr i tam gdzies malucha posylac?. A moze do integracyjnego gdzie Jula bedzie chodziła dałoby się krasnala wcisnąć? (ponoć świetne i przemiła Pani dyr)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Aga może jeszcze poprostu na sale zabaw jakąś mniejszą do dzieci? mogłybyśmy sie tam umawiać
Eliza, Fr od niedawna zaostrzyła sie nadwrazliwośc słuchowa. Nie d rady w żadnej sali zabaw. Niestety. Tzn nie mogłby byc wiecej dzieci, jakas mała grupka ino
Cholera, teraz to ja nie wiem czy on gdziekolwiek da rade
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Złobek jest jeden na różyckiego
Musze pomysleć.
Jula idzie do przedszkola.
Jakis czas temu rozmawiałam z panią dyr tego przedszkola - dzieci muszą chodzić, więc rozumiesz
Aaaa i tu chodzi o grupe rówieśniczą. Tylko wtedy będzie miało to sens.