reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dobrze dobrze.
Krystek odgapia wszystko od Seby , sa nieraz tacy smieszni ze nic tylko siasc i plakac ze smiechu. Krystek jak widzi ze ja żuje gume to wyciaga jezyk i pokazuje ze mam mu pokazac hehe. Sam już je ,gorzej z nocnikiem, ale mysle ze w żłobku sie duzo nauczy. Od 28 mamy dni otwarte wiec bede z nimi jezdzila, albo moj mąz. A co u Al.Szyszkowskiej cos wiesz moze ?

haha smiesznie z ta guma :)
w zlobku napeno szybko nauczy sie do czego sluzy nocnik! u nas narazie zazwyczaj sluzy do zabawy hehe
Szyszka zadko sie odzywa.... wiec trudno mi powiedziec... sama jestem ciekawa co u niej.

Dziewczynki, naurologopedka zaleciła Francowi kontakty z rówiesnikami. Najlepiej dac go do żłoba, 1 x w tygodniu na 2 godz. Sądzicie ze w JG to w ogóle mozliwe, w którymkolwiek złobku?

a to dobre ;) w którymkolwiek żłobku;) Agus jest jeden nieststy (moze w przyszłosci uda sie założyć drugi)
ale np moze do jakiegoś niepublicznego na pare tych godzin?

czarnuszka gdzie do przedszkola??

Rossan bojku zapominam ciągle GRATULACJE wyglądałas jak ksieżniczka!

Złobek jest jeden na różyckiego
ale szczerze, to jak pamiętam zapisać się trzeba rok wcześniej bo tylu chętnych. jedni chwalą inni nie

są przedszkola niepubliczne które przyjmuja małe smyki np bajoland (gdzie chodzi wiki) czy na mickiewicza jakies nowe jest. mozeby zagadac z dyr i tam gdzies malucha posylac?. A moze do integracyjnego gdzie Jula bedzie chodziła dałoby się krasnala wcisnąć? (ponoć świetne i przemiła Pani dyr)

Aga może jeszcze poprostu na sale zabaw jakąś mniejszą do dzieci? mogłybyśmy sie tam umawiać
a jest tego troche w jeleniej (nowych i starych)

Eliza, Fr od niedawna zaostrzyła sie nadwrazliwośc słuchowa. Nie d rady w żadnej sali zabaw. Niestety. Tzn nie mogłby byc wiecej dzieci, jakas mała grupka ino
Cholera, teraz to ja nie wiem czy on gdziekolwiek da rade

reklama
Złobek jest jeden na różyckiego
ale szczerze, to jak pamiętam zapisać się trzeba rok wcześniej bo tylu chętnych. jedni chwalą inni nie

są przedszkola niepubliczne które przyjmuja małe smyki np bajoland (gdzie chodzi wiki) czy na mickiewicza jakies nowe jest. mozeby zagadac z dyr i tam gdzies malucha posylac?. A moze do integracyjnego gdzie Jula bedzie chodziła dałoby się krasnala wcisnąć? (ponoć świetne i przemiła Pani dyr)

Musze pomysleć.
Jula idzie do przedszkola.
Jakis czas temu rozmawiałam z panią dyr tego przedszkola - dzieci muszą chodzić, więc rozumiesz:(
Aaaa i tu chodzi o grupe rówieśniczą. Tylko wtedy będzie miało to sens.

Do góry