reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Roseann haha to koniecznie musicie popracowac zeby byl braciszek ;-) piasek tak je? kurcze niewiem... u nas niea takiego problemu....
a gdzie jedziecie nad morze?

reklama
oj kurka Roseann z tym piachem nieciekawie, moja raz spróbowała i chyba jej nie podpasował. Za to pety kilka razy zebrała i do buzi:/ ale dobrze ze sporadycznie. Kiedys wypluła mi z buzi kamyka malego:( dobrze ze wypluła.... Myśle ze musisz tlumaczyc a z czasem zrozumie:( lub nie;-)
ale wam fajnie, morze........ zazdroszcze.....
A moja Mala tez lubi dzieci. Swojego kuzyna ktory ma 4msce, glaszcze, caluje, siedzi przy nim, wie ze krzywdy nie moze zrobic. Choc dzis sie rozzloscila, bo dalam mu jej kubeczek do zabawy:( i rzucila w niego reszta kubeczkow. ehhh te dzieci
Dziewczyny co myslicie o spotkaniu w okolicach wtorku, srody??? jakies sugestie???????

zuza, pracujemy, pracujemy. A w dzień ślubu dostałam pierwszą @ więc teraz , mam nadzieję, nasza praca nie będzie szła na marne:)
mnsmileod małego Maja zżerała wszystko co jej wpadło pod rękę:/ Była masakra. Teraz już nie je stokrotek i innych kwiatków, bo nauczyłam Ją żeby mi dawała, a ja się cieszę i dziękuję. Podobnie papierki. Ale z piachem nie mamy za często do czynienia, więc chyba dlatego nie reaguje na " daj mamusi", tylko od razu pcha do buzi:/
Tak...pety też już ze dwa razy trafiły do buźki, Miśka karma, ale najfajniej wygląda jak bezpośrednio zębami wyrywa kłaczki z dywanu:)
A co do spotkania w tygodniu to my na tak:)

bo nasze plany wakacyjne runely :-(
w piatem mamy zaczac wakacje i mielismy jechac do Swinoujscia a teraz niewiem co bedziemy robic i jak to wszystko bedzi ewygladac ....

reklama
Oj.. ma swoje dobre i złe strony. Ale żeby być dobrym fizjoterapeuta to niestety na samych studiach nie możesz skończyć. Kursy, kursy, kursy.. Nasza rehabilitantka mówi, ze same studia dają tylko ogóle pojecie, dopiero na kursach człowiek uczy sie praktyki. I powiem Ci ze to prawda. Franiu miał raz zajecia z dziewczyną po studiach tylko, bez kursów, zabrałam go z sali po pół godzinie.. Taka była przepaść między nią a naszą rehab. Miałam po prostu skale porównawczą.
Ale jak bedziesz chciała sobie pogadać ze swietną (młodą) rehab, to daj ino znac. Dam Ci namiar na nasza rehab.

A praca..ja podziwiam nasza rehab. Żeby być w formie dziwczyna chodzi na siłownie, joge i cos jeszcze. Franc jest mały. Ale jak widziałam zmagania z takim 16letnim leżącym chłopcem...Kurcze, to jest naprawde ciężka , fizyczna praca. A odpowiedzialność kolosalna.. Czasem niewłasciwe cwiczenia potrafia w kilka godzin zniweczyć wysilek rehabilitacyjny wielu tygodni pracy..

Dziekuje bardzo. Ja oczywiscie wiem ze i tak najwazniejsze jest doswiadczenie i praktyka. Pewnie jak skoncze studia to bede sie dlugo stażystka albo praktykantką to bardzo wazne.
A i przesylam spoźnione buziaczki dla Franusia z okazji urodzinek :*

Mnsmile - odpisałam Ci kochana na priv w sprawie przedszkola.

Wybaczcie wogole ze dlugo nie pisalam ale mialam popsuty komputer. Musial mi inspekor gadżet wgrywac nowy system. Ale juz działa.

Do góry