reklama
bylysmy na placu zabaw i powiem Wam ze goraco jak cholera az sie spocilam
a niektore dzieciaki po piasku na boso i w samych body biegaly :-)
Moje dziecko mialo dzisiaj maly wypadek .... tak biegała że sie przewrocila i jak na zlosc w takim miejscu... na pietrze mamy doslownie kawaleczek przedpokoju w ktorym jest na podlodze wykladzina taka szorstka zeby sie nie slizgac (taka mamy tez na schodach i chyba tylko dzieki temu jeszcze z nich nie spadlam) i niestety tak przerysowala sobie buzke ze wyglada okropnie :-( na czole z prawej strony maly guz a przy oczku opuchlizna i takie zadrapanie/przerysowanie czerwone buuuu mam nadzieje ze szybko jej sie to zagoi...
a niektore dzieciaki po piasku na boso i w samych body biegaly :-)
Moje dziecko mialo dzisiaj maly wypadek .... tak biegała że sie przewrocila i jak na zlosc w takim miejscu... na pietrze mamy doslownie kawaleczek przedpokoju w ktorym jest na podlodze wykladzina taka szorstka zeby sie nie slizgac (taka mamy tez na schodach i chyba tylko dzieki temu jeszcze z nich nie spadlam) i niestety tak przerysowala sobie buzke ze wyglada okropnie :-( na czole z prawej strony maly guz a przy oczku opuchlizna i takie zadrapanie/przerysowanie czerwone buuuu mam nadzieje ze szybko jej sie to zagoi...
mnsmile
Fanka BB :)
zuza Ty mnie tu kuś jeszcze czekoladą starczy kolacja
i oby Lence szybko sie zagoiło i jak najmniej takich upadków. Moja tesciowa dzis puscila Lenke i myslala ze bedzie stala, a ona spadla na ziemie... buuuuu . Na szczęście moje dziecko jak sie uderzy placze krótko, szybko sie uspokaja i zapomina. Przed nami dopiero cała masa takich upadków, wypadków.... Ja ostatnio mówie do M. co te dzieci muszą przeżyć w dziecińtwie, hehe oj dużo, dużo
i oby Lence szybko sie zagoiło i jak najmniej takich upadków. Moja tesciowa dzis puscila Lenke i myslala ze bedzie stala, a ona spadla na ziemie... buuuuu . Na szczęście moje dziecko jak sie uderzy placze krótko, szybko sie uspokaja i zapomina. Przed nami dopiero cała masa takich upadków, wypadków.... Ja ostatnio mówie do M. co te dzieci muszą przeżyć w dziecińtwie, hehe oj dużo, dużo
mnsmile
Fanka BB :)
Moja jakos nie... Ona z tych ostroznych, dwa razy przemysli, a jak wie ze np. nie przejdzie d stolu do kanapy to kleka, i na czworakach za to moja siostrzenica-10mies masakra, maly Diabełek hehe i wczoraj zaczela sama smigac, przeszla z 10kroczkow, i dzis sis mowila ze juz chodzi ale ta ja asekuruje. wogole to ona w gorącej wodzie kąpana hihi. Ale moja siostra tez wszedzie wlezie bo ja z tych spokojnych
Cześć dziewczyny, my jeszcze 2w1. Miałam dziś wizytę i dr mówi że póki co nic nie wskazuje na to żeby się do nas pospieszyła, więc spokojnie czekamy Ale na wszelki wypadek zakupiłam już pampersy "Maleństwo" pięknie rośnie, już prawie 3 kg, ale nic dziwnego bo ostatnio zdarza mi się nawet w nocy coś dojadać bo mały głodomorek nie może się doczekać śniadania. No ale nic, dobrze że będzie duża i silna. Później przyłączę się do Was w walce ze zbędnymi kilogramami Wiosna się zrobiła więc staram się wychodzić jak najczęściej zanim jeszcze mam siłę. Nadrabiam plotki z koleżankami i takie tam małe przyjemności Pokoik już właściwie gotowy, niezbędna wyprawka jest, czekamy na Paulinkę.
Gratulacje dziewczyny dla Waszych dzieciaczków, same siedzą, chodzą, niedługo gadać zaczną. Miłego dnia!
Gratulacje dziewczyny dla Waszych dzieciaczków, same siedzą, chodzą, niedługo gadać zaczną. Miłego dnia!
Marta jeszcze macie pare dni wiec spokojnie podjedz sobie jeszcze przez swięta zeby pozniej nie zalowac! jeej jak to milo tak sobie moc bez wyrzutow sumienia podjesc nawet w nocy hehe ;-) jeeej juz 3 kg - toz drowa dzidzia rosnie :-) to czekamy na Paulinke! śliczne imie :-)
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
No a jak moglabym zapomniec !!!!!!!Dareczka słonko zabieram na święta ze sobą ;-)
Czarnuszko miło że o nas pamiętasz i zaglądasz :-)
Przykro że chłopaczki tak chorują - zdrówka dla nich :* :*
Co u Ciebie?
A co z Szyszkowską ?
My tez dzisiaj caly dzien na spacerku,pogoda taka piękna ! az zal siedziec w domu.
Z przygotowan swiatecznych to tylko zakupy zrobione a sprzatanie na ostatnia chwile zreszta u mnie i tak codziennie tak samo wygląda. Mlody juz spi a starszy na dworze jeszcze z tata czekam az przyjda i lece do klientki wlosy robic. Jak zwykle wszystkie na ostatnia chwile sie zglaszaja na wlosy i paznokcie.
No nic lece bo mlody przyszedl
MIlego wieczorku
Buziaki