dobraczarownica
niecierpliwa chyba
AL.SZYSZKOWSKA To jak spotkanko przy kawce, to ja robię ciacho! Tylko dajcie znać, co lubicie. Z Twoją ciocią to sobie możemy ręce podać, jakbyś moja kamienicę opisywała. Tylko ja mam taki luksus jak wc w mieszkanku i żeliwną wannę, do której wodę trzeba było grzać w garnku albo czajniku, hehe, już niedługo, i będzie normalnie. Przy remoncie pewnie pomoże mój Tata,a mnie pewnie zostanie tylko sprzątanie,jutro tak jak ostatnio jedziemy do moich rodziców na weekendowe głosowanie. A parapetówka będzie, będzie, jak tylko porobimy.
ZUZA fajne, ze szczepienia do przodu, na pewno się dogadasz, nawet migowym ale kusisz tym wędzonym łososiem, masz lodówkę turystyczną? to byś mi zapasik przywiozła a jak nie masz to dam Ci jak przyjedziesz hehehe jakie jeszcze rybki dobre tam macie, to sobie pomarzę
spadam pranie powiesić,nie wiem skąd się go tyle bierze, że co rusz jest pełny kosz
K. wczoraj stwierdził, że powinnam sobie na dniach torbę do szpitala spakować, dobre i co ja mogę? posłucham się
ZUZA fajne, ze szczepienia do przodu, na pewno się dogadasz, nawet migowym ale kusisz tym wędzonym łososiem, masz lodówkę turystyczną? to byś mi zapasik przywiozła a jak nie masz to dam Ci jak przyjedziesz hehehe jakie jeszcze rybki dobre tam macie, to sobie pomarzę
spadam pranie powiesić,nie wiem skąd się go tyle bierze, że co rusz jest pełny kosz
K. wczoraj stwierdził, że powinnam sobie na dniach torbę do szpitala spakować, dobre i co ja mogę? posłucham się