reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

No niestety ale tam gdzie ona mieszka to lekarze i pielegniarki maja takie dziwne podejscie :(
No ale duzego wyboru niestety ona nie miala ...

reklama
a daleko od jeleniej gory mieszka:eek:
ja rodzilam w kamiennej gorze i jestem naprawde zadowolona:tak::tak::tak:
mimo ze tyle czekalam z porodu akurat jestem zadowolona:tak::tak:

zuza-anna ja czuje sie dobrze czaem mnie cos kluje czasem sie kopie i wypycha ale to normalka, zdazylam sie przyzwyczaic, w nocy czytam ksiazki poki mlody/da sie nie uspokoi:sorry::-)
a mąż czasem wyjezdza a czasem siedzi w domku miesiac tydzien roznie naprawde
zalezy od widzimisie jego szefa:sorry:
no i od sezonu
bo w zimie jest krucho nie dosc ze na miejscu to miesiac bez pracy w domu bite:confused2:
niestety budowlanka:sorry: a raczej monterka:sorry:
a czy dlugo juz ...
jak bylam w ciazy z czarkiem to m wyjechal do szwajcarii na 8 miesiecy i widzielismy sie co 3 miesiace ale jak zjechal na porod na urlop (a mlody splatal figla i sie nie urodzil) wrocil spowrotem i tydzien pozniej m wrocil na stale bo mlody sie urodzil, nie wytrzymal:-D:-D
ale bidaczek strasznie ponoc porod przezywal :-:)-:)-(
jak wrocil w sobote tak w poniedzialek poszedl juz do roboty tam wlasnie pracuje do dzis:tak::tak:
w tym roku na swieta kiepsko z robota bylo i 3 miesiace na d* w domku siedzial:tak:

Natalineczka555 > niestety moja siostra mieszka pod czestochowa...
Ja rodzilam w JG i jestem bardzo zadowolona :) Mialam super polozna!
Mialam teramin na 13 ale poniewaz juz bylam od tygodnia w szpitalu i marudzilam ze chce juz urodzic to 12 podlaczyli mi kroplowke :)
Porod 2 godzinki i po akcji hihi
Widze ze lubisz czytac ksiazki :) Ja uwielbiam ale ostatnio w ogole nie mam czasu na to ...
Co teraz czytasz?
hihi moj M. tez bardzo przezywal porod i ot tej pory ciagle mowi ze to prawdziwy cud :)
A Twoj Maz dalej w Szwajcarii? to kawalek drogi...

cześć laski
widzę że rozmowy online kwitną. SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!

Co do czytania, ja teraz tez już całkiem nie mam czasu. Ale jak byłam w ciąży z Sebusiem przewaliłam całą sage o ludziach lodu. wszyscy mówili że to trochę chłam, ale byłam bardzo mile zaskoczona, wciągnęła mnie lektura na tyle że przeczytałam wszystkie tomy:-)

NATALINECZKA- no tak to jest z praca tych naszych chłopów. Mój ostatnio pracował jako instruktor prawa jazdy i z dnia na dzien zadzwonili do niego i zerwali umowę. u Was też pewnie niewesoło sie robi jak nie ma pracy i mąż w domku siedzi... Z Allegro pewnie że działaj, daje się to jakoś pogodzić- wiem bo sama tak pracuję i mam w domku dwa szkraby;-)

Mala przysnela wiec mam wolna chwilke.
Ale udalo mi sie juz poprac i poprasowac :)

Al.Szyszkowska > ja ta sage przeczytalam juz ladnych pare lat temu ale faktycznie wciaga niesamowicie :)
a ostatnio przeczytalam wszystkie czesci Zmierzchu i bylam zachwycona! doslownie pochlonelam te ksiazki hihi

Natalineczka555 > niestety moja siostra mieszka pod czestochowa...
Ja rodzilam w JG i jestem bardzo zadowolona :) Mialam super polozna!
Mialam teramin na 13 ale poniewaz juz bylam od tygodnia w szpitalu i marudzilam ze chce juz urodzic to 12 podlaczyli mi kroplowke :)
Porod 2 godzinki i po akcji hihi
Widze ze lubisz czytac ksiazki :) Ja uwielbiam ale ostatnio w ogole nie mam czasu na to ...
Co teraz czytasz?
hihi moj M. tez bardzo przezywal porod i ot tej pory ciagle mowi ze to prawdziwy cud :)
A Twoj Maz dalej w Szwajcarii? to kawalek drogi...
uuuu to daleko rzeczywiscie:sorry:
2 godzinki:szok::szok::szok::szok:
mi wody odeszly w piatek popoludniu lekkie skurcze w nocy mnie zlapaly a urodzilam dopiero w niedziele popoludniu:tak::tak:
a co do ksiazek tez ostatnio przeczytalam zmierzch jeszcze ostatnia czesc mi zostala ta czwarta
teraz koncze trylogie Paulliny Simons pierwsza czesc jest rewelacyjna poprostu no masakra, druga jeszcze jakos wciaga ale trzecia niestety juz nie jest az tak ciekawa:sorry:no ale juz dokoncze jak zaczelam zostalo mi jakies 100 str
w kolei czeka na mnie czwarta czesc zmierzchu i pozniej anioly i demony Dana Browna:-D:-D:-D:-D

cześć laski
widzę że rozmowy online kwitną. SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!

Co do czytania, ja teraz tez już całkiem nie mam czasu. Ale jak byłam w ciąży z Sebusiem przewaliłam całą sage o ludziach lodu. wszyscy mówili że to trochę chłam, ale byłam bardzo mile zaskoczona, wciągnęła mnie lektura na tyle że przeczytałam wszystkie tomy:-)

NATALINECZKA- no tak to jest z praca tych naszych chłopów. Mój ostatnio pracował jako instruktor prawa jazdy i z dnia na dzien zadzwonili do niego i zerwali umowę. u Was też pewnie niewesoło sie robi jak nie ma pracy i mąż w domku siedzi... Z Allegro pewnie że działaj, daje się to jakoś pogodzić- wiem bo sama tak pracuję i mam w domku dwa szkraby;-)
moja mama czytala tez ta sage sa jeszcze dwie o ludziach slonca i nie pamietam i jakich ludziach:-p

co do m juz nie jest w szwajcarii jak napisalam wrocil jak tylko urodzilam i teraz co 2 lub 3 tyg jest w domku:tak::tak::tak:

Wlasnie z Mama troche na skypie posiedzialam i powiedziala mi ze siostra dalej chodzi...
czyli kroplowki dzisiaj jej nie podlacza jeszcze.
Miala jakies dokladniejsze badania i lekarz powiedzial ze wszystko jest bardzo dobrze!
niewiem co myslec...
a tu moja Mama w piatek musi wyjechac, Szwagier w delegacji a domu jeszcze dwojka dzieciakow!
i jak jej tu pomoc.... martwie sie o nia bardzo!

Natalineczka555 > no ja chyba bym tyle nie wytrzymala rodzac :)
a czwarty tom Zmierzchu zaskoczyl mnie totalnie :) naprawde super!

Wlasnie z Mama troche na skypie posiedzialam i powiedziala mi ze siostra dalej chodzi...
czyli kroplowki dzisiaj jej nie podlacza jeszcze.
Miala jakies dokladniejsze badania i lekarz powiedzial ze wszystko jest bardzo dobrze!
niewiem co myslec...
a tu moja Mama w piatek musi wyjechac, Szwagier w delegacji a domu jeszcze dwojka dzieciakow!
i jak jej tu pomoc.... martwie sie o nia bardzo!

Natalineczka555 > no ja chyba bym tyle nie wytrzymala rodzac :)
a czwarty tom Zmierzchu zaskoczyl mnie totalnie :) naprawde super!
moze wez dzieciaczki do siebie:eek:
skoro lekarz mowi ze jest dobrze to jest dobrze:tak::tak::tak:
kochana nie martw sie na zapas moze tak byc ze termin np zle wyliczyli (mojej kolezance tak sie o miesiac pomylila ginka:szok::szok::szok:) i dzidzia ma jeszcze czas
&&&&&&&&&&& za siostre oby ja dzis w nocy zlapalo o juz nie puscilo;-);-)

no to zaintrygowalas mnie ta czwarta czescia:tak::tak::tak:
a czytalaś "Intruz" tej samej Stephanie Mayer, tez bardzo wciagajaca ksiazka i baaaaaardzo ciekawa:tak::tak::tak:
godna polecenia:tak::tak::tak:

Cześć Dziewczyny!

Uff... koncówkę dnia miałam dzisiaj ciężką. Synuś był fajniutki, ale koło 18-tej znudziło się mu bycie grzecznym dzidziusiem i dał popis. Darł się strasznie, chyba ze zmęczenia. Trochę nosiłam go na rękach, ale skończyło się wyciągnięciem wózka i spacerkiem. Przysnął, ale po powrocie do domu znowu płakał. Na szczęście przed chwilą zasnął:-)
A tak poza tym, to w sobotę byliśmy na weselu - pierwszy raz od narodzin Romusia wyszliśmy gdzieś na dłużej i to bez niego. Mały został z moją Mamą. Fajnie było, ale 2 telefony do Mamy musiałam wykonać, żeby sprawdzić, czy wszystko o.k. Głupio trochę, bo moja Mama 3 własnych dzieci wyniańczyła, to niby dlaczego miałaby sobie nie dać rady z wnuczkiem:zawstydzona/y: Teraz biorę się za szukanie namiarów na jakiś fajny pensjonat nad morzem, bo w połowie lipca chcielibyśmy wyjechać na tydzień.

Miłego wieczoru:-)

reklama
Witaj agabe :)
to Cie syneczek wymeczyl na dobranoc ale przynajmniej szybciej zasniesz ;)
tez chetnie poszlabym na jakies wesele heee a tu nikt nie chce takiej imprezy zrobic....
ja jak zostawiam Mala z Babcia to tez dzwonie sprawdzic co sie dzieje i wypytuje o wszystko: czy zjadla czy kupke zrobila itd. :)
a dokad chcecie sie wybrac nad morze? my jedziemy do Świnoujscia :)

Do góry