reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

witam was mamuśki z JG:tak::tak:
mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:zawstydzona/y:;-)
ja mieszkam w malej wsi niedaleko JG jakies 25 km
jestem na bb juz pszeszlo rok ale nie poznalam jeszcze nikogo kto bylby z moich okolic:no:
kiedys pracowalam w JG w dobrze znanym zakladzie pracy na DSE D...:tak::tak::tak::tak:

reklama
ZUZA-ANNA- no tak to bywa z tymi okresleniami terminów, często sa przesuwki. U mnie z Natala lekarka pomyliła się o prawie dwa tygodnie!!!!Nic się nie martw i napisz jak już cos się wykluje:-)

DOBRACZAROWNICO- a jak tam sytuacja u Twojej siostry? jak się czuje jak operacje?

MONA124, CZARNUSZKA, AGABE- co u Was? czemu nas opuściłyście:-(

NATALINECZKA555- cześć kochana, witaj w naszym małym gronie:-D Jak widzisz jest nas tu w porywach do 7-8 dziewczyn i tak sobie gadamy o życiu i o naszych urodzonych już albo będących w brzuszkach maluszkach;-) Zdradź nam nazwę swojej miejscowości. i napisz coś więcej o sobie, przede wszystkim oczywiście jak się czujesz, może wiesz jakiej płci dzidzie nosisz.....

U nas dzis sporo poza domem. Rano obowiązkowe wybory, potem kawka u dziadków, wieczorem kolacja u teściowej...Dobry dzień- pohandlowałam dzis trochę na allegro więc moglam sie rozgrzeszyć z ostatnich zakupów;-)

dziekuje za mile przyjecie;-):tak:

ja pochodze z takiej malej miejscowosci Ogorzelec maks 600 mieszkancow:tak:
jestem mamusią Czarusia we wrześniu bedzie miał 2 latka
w brzuszku nosze kolejne pokolenie naszej rodzinki, konkretnie nie wiem kogo bo albo sie odwroci albo zasloni pepowinką i nie chce nam pokazac co tam w trawie piszczy:sorry:
ale tak mysle ze bedzie to on;-)
siedze w domku i niestety nie mam pracy, jak zreszta wiekszosc swiezo upieczonych mam :sorry:
maz wyjezdza w delegacje dwu trzy tygodniowe i niestety zjezdza tylko na weekendy:confused2:
wiec slomiana wdowa w dodatku:sorry:
nie wiem co jeszcze moge wam napisac, wyjdzie w praniu;-)

NATALINECZKA555- no ja też siedze w domku od narodzina starszej córki- moja Natala skończyła 2 latka teraz w maju- ona też do końca nie pokazała nam jakiej jest płci- mój mąż się śmiał że napewno dziewczynka bo wstydzi się pokazać:-) Synek klejnociki pokazał dość wcześnie, nie pamiętam juz na którym usg, ale szybko było wiadomo że chłop będzie;-)
Po Twoich suwakach widzę że mamy sporo wspólnego- np ja też mam w tym roku 5 rocznicę ślubu:-D I też rzuciłam palenie- ale dawniej, na drugiej randce z moim mężem, wtedy jeszcze nieświadomym że nim będzie;-) Stwierdził po prostu że z popielniczką się całował nie będzie a że pocałunek po pierwszej randce mnie zachwycił nie miałam wyjścia i rzucić musiałam:tak: Ja mieszkam w jeleniej a raczej na obrzeżach- w Maciejowej. Teraz jestem na płatnym wychowawczym i dorabiam do budżetu pracując przy aukcjach allegro.Czekam na przyznanie dotacji na otwarcie firmy- papiery będzie można składać od sierpnia- wtedy zrezygnuję z wychowawczego i zabieram się za zakładanie swojej firmy. A Ty masz wychowawczy?

hej
pogoda taka jakas do **
i nic sie nie chce:sorry:
AL.Szyszkowska
moj synek tez sie szybko pokazal:tak::tak::tak:
odrazu bylo wiadomo ze chlop:-D:-D
chociaz miala byc Julka:-D
co do rocznicy to my w tym roku mielismy 2 rocznicę:tak:
ale wydaje mi się że szybko dobijemy do piatej;-)
czas tak szybko leci
a z paleniem bardzo fajnie sie pożegnałaś:tak::tak::tak:
ja odrzuciłam jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży
przed testem zapalilam sobie ostatniego papierosa i pozniej juz nic:tak::tak:
też myślę nad zakladaniem własnej firmy:tak::tak::tak:
a na wychowawczym nie jestem niestety:no:
i teraz tez nie pracowalam wiec z maciezynskiego tez nici beda:no:
tak sobie teraz mysle czy nie zacząć robic jakiejs bizuterii na wlasna reke i sprzedawac na allegro, zawsze jakas kaska by byla tym bardzoej teraz pzed dzidzia:tak::tak:

Witajcie

u nas weekend do du.. :(
caly czas siapil deszcz i bylo zimno wiec siedzielismy w domku....
Mala sie bawila a ja z M. spedzilismy czas na ogladaniu ogloszen aut na necie bo musimy cos wreszcie zmienic.

Dzisiaj juz pogoda lepsza ale za to mnie od wczoraj glowa tak napierdziela ze chyba nigdy w zyciu tak mnie nie bolala...
i na tabletach lece.
W piatek w pracy moj M. z kolegami wedzili łososie :)
wrocil caly smierdzacy dymem i rybami hihi ale przyniosl taaaka ogromna rybke ze najesc sie nie moglam taka pyszna byla.
A my dalej niemamy zadnych informacji na temat szczepien :(
zaczynam sie tym martwic bo jak narazie to Mala dostala tylko pierwsza dawke 15 kwietnia... wiem ze musi minac minimum 8 tygodni do nastepnego szczepienia ale tu zaraz bedzie juz 10!
Niewiem czy jest jakis ogranicznik czasowy .... Moj M. zadzwonil dzisiaj do nich rano i powiedzieli ze w ciagu 2 tygodni! dostaniemy list z informacjemi co dalej mamy robic :(
juz doslownie sie zastanawiam czy do polski nie podjechac ....

A moja Siostra dalej nic! tzn. narazie niemam zadnych informacji a mieli ja wreszcie dzisiaj podlaczyc pod kroplowke..
wiec czekam niecierpliwie i tylko co chwile na telefon zerkam :)

Witajcie

u nas weekend do du.. :(
caly czas siapil deszcz i bylo zimno wiec siedzielismy w domku....
Mala sie bawila a ja z M. spedzilismy czas na ogladaniu ogloszen aut na necie bo musimy cos wreszcie zmienic.

Dzisiaj juz pogoda lepsza ale za to mnie od wczoraj glowa tak napierdziela ze chyba nigdy w zyciu tak mnie nie bolala...
i na tabletach lece.
W piatek w pracy moj M. z kolegami wedzili łososie :)
wrocil caly smierdzacy dymem i rybami hihi ale przyniosl taaaka ogromna rybke ze najesc sie nie moglam taka pyszna byla.
A my dalej niemamy zadnych informacji na temat szczepien :(
zaczynam sie tym martwic bo jak narazie to Mala dostala tylko pierwsza dawke 15 kwietnia... wiem ze musi minac minimum 8 tygodni do nastepnego szczepienia ale tu zaraz bedzie juz 10!
Niewiem czy jest jakis ogranicznik czasowy .... Moj M. zadzwonil dzisiaj do nich rano i powiedzieli ze w ciagu 2 tygodni! dostaniemy list z informacjemi co dalej mamy robic :(
juz doslownie sie zastanawiam czy do polski nie podjechac ....

A moja Siostra dalej nic! tzn. narazie niemam zadnych informacji a mieli ja wreszcie dzisiaj podlaczyc pod kroplowke..
wiec czekam niecierpliwie i tylko co chwile na telefon zerkam :)
a co sie stało z twoją siostrą:eek::eek:
rodzi:eek:
sorki że pytam:zawstydzona/y: ale nie jestem w temacie:zawstydzona/y:

Natalineczka555 > witaj na naszym malym forum :)
super ze do nas dolaczylas!
Jak sie czujesz? Jak Twoj brzuszek? :)

Al.Szyszkowska > widze ze wybory zaliczylas. Tez mialam ochote ale w koncu nie chcialo mi sie ruszyc i jechac do Amsterdamu specjalnie....
Ale wieczorkiem ogladalam sobei tvn24 zeby byc w miare na biezaco :)

Natalineczka555 > no to pewnie dziewczynka bedzie! u nas bylo tak samo jak u Al.Szyszkowskiej ze Mala do ostatniej chwili sie ukrywala i nie chciala pokazac co tam ma :)
Dlugo juz Twoj Maz tak wyjezdza? Ja chyba bym tak nie mogla... Musialam tak mieszkac przez kilka miesiecy i byl to dla mnie bardzo ciezki okres wiec ciesze sie ze teraz juz jestesmy razem.

Al.Szyszkowska > Moj M. pare lat temu wzial dofinansowanie na otwarcie firmy. Nie bylo problemu z papierami wiec mysle ze napewno Ci sie uda :) pomysla naprawde fajny!
Jaka dokladnie firme chcesz otworzyc?

Pozdrowienia

Natalineczka555 > moja siortra miala termin na 8 czerwca ale lekarze dalej ja trzymaja i nie chca jej pomoc urodzic...
moze dzisiaj wreszcie sie uda :)

reklama
Natalineczka555 > moja siortra miala termin na 8 czerwca ale lekarze dalej ja trzymaja i nie chca jej pomoc urodzic...
moze dzisiaj wreszcie sie uda :)
w takim razie &&&&&&&&
wiem co to znaczy siedziec w szpitalu i czekac na malego az lakawie sie zacznie pchac:sorry:
mi tez nic nie chcieli podac :no:
niestety tylko te zastrzyki z witaminka:sorry:
bolesne:baffled::baffled::baffled:
jeszcze raz &&&&&
dawaj tu znac na biezaco:tak::tak::tak:

Do góry