reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Nic nie szkodzi :-)
Trochę sie jednak zmieniłam wiec miałas prawo :-)

No i pogoda sie popsula :-( a tych wszystkich marudzących że latem za gorąco jest, że upały następnym razem ubije ;-)

Niby w Polsce klimat umiarkowany ale u nas to najpierw pól roku jak na Syberii a drugie pól pora deszczowa z pojedynczymi epizodami tropikalnymi :-)

Miłego dnia!

reklama
Nooo Witamm serdecznie.
Tak ta pogodzą smieje się ze zimnoooo :-D

No jeśli chodzi o zmiany to wiesz mi nie troszeczkę:-)

No ja już zaczynam życ wyjazdem.
powoli zaczynam przykładać się do pracy, pokończyć co nieco i w sobotę siostra z Angli ze swoja córeczko przyjeżdża wiec troszkę będzie się działo a potem BOSZKOWO "PLAZA" URLOP bez K heheheh cała przyjemnośc będzie po mojej strone.

Dareczka zasnął dopiero o 20, jak poszłam z moją mamą do sklepu :-)
został na noc u babci bo ja na rano do pracy miałam. spał do 6 a teraz jest rozpieszczany do granic możliwości :-)

Babcia go rozpieszcza. nie widzieli się dwa miesiące i bałam się, że może nie pozna, nie będzie chciał zostać a on zupełnie jakby tej rozłąki nie było.
Babcia mówi daj buziaka- a Młody daje bez szemrania :-)

Witam
Ach te babcie.......
My wczoraj na tami i popoludniu jak dałam mojem K kaske to zabral dzieci do Gołebia na basen więc miałam popołudnie dla siebie( tzn na sprzatanie chałupy)
I jeszcze dzis ide do mamy bo przyjechała moja siostra z córeczka więc obiadek proszony..... i wszystko dogóry nogami,

Jak tam po burzy?/ U nas dawalo i to konkretnie w pokoju mialam tak jasno jakby dzien był a huki... ja nie wiem jak to robia moje dzieci ale spały ze hoho przy otwartych oknach.

Ja przespałam całą burzę Dobrunia też wiec nie było źle :)

Heksa a Wy nad Czocha to w domkach byliście - możesz coś polecić? Bo chcemy jednak gdzieś nad jezioro wyskoczyć a nie wiemy gdzie fajnie jest

reklama
ja obudziłam się ok 5 i waliło na maksa. chciałam zamknąć okno żeby było ciszej ale zbyt leniwa i śpiąca byłam :-)
Młody nawet nie drgnął.
dziś mimo tej burzy parno. w pracy się topię, wody piję hektolitry :-)

ja mam nadzieję, że nad morze pojedziemy. jak nie z M to sama z Młodym.

Do góry