reklama
Dareczka
Fanka BB :)
Feless każdy etap jest fajny i ten z brzuszkiem i te później i każdy jest inny. A jak się czujesz?
Czuję się bardzo dobrze, dziękuję :-) tylko coraz ciężej się robi...
Wyprawka skompletowana, szykuję się pomału do pakowania toreb choć trochę mnie przeraża to wszystko....
Zdecydowałam się jednak na Jelenią Górę na poród... zobaczę co i jak i opiszę swoje odczucia dla innych mam.
Wyprawka skompletowana, szykuję się pomału do pakowania toreb choć trochę mnie przeraża to wszystko....
Zdecydowałam się jednak na Jelenią Górę na poród... zobaczę co i jak i opiszę swoje odczucia dla innych mam.
Dareczka
Dzień dobry miłego popołudnia Wszystkim!
Dareczka
Będzie dobrze, jak już synek będzie po drugiej stronie brzuszka to wszystkie stresy odejdą w niepamięć - zobaczysz
Dareczka
Wiadomo jak to jest dużo osób straszy mówi jak to było jak one rodziły i przez to wszystko samemu sie stwarza różne obrazy, jest jak jest jedna rodzą szybko inne dłużej ale dla tej chwili warto
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
Mój poród do ciężkich nie należał i jakoś nie mam złych wspomnień.
jedynie mama mi przypomniała jakiś czas temu, że mówiłam "już nie dam rady, nie mam siły" :-)
ja tego nie pamiętam i twierdzę, że poród był szybki i łatwy :-)
więc nie ma co się bać!!
moja bratowa rodzi za jakiś miesiąc i też będę to przeżywać!!
jedynie mama mi przypomniała jakiś czas temu, że mówiłam "już nie dam rady, nie mam siły" :-)
ja tego nie pamiętam i twierdzę, że poród był szybki i łatwy :-)
więc nie ma co się bać!!
moja bratowa rodzi za jakiś miesiąc i też będę to przeżywać!!