reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

no ja wyszłam do znajomych na działkę to mała sie wybawiła bo tam mini plac zabaw mają i w porę wróciłyśmy bo właśnie leje :(

ja jak zawsze chetna ale pewnie jak zawsze bedzie problem zgrac wszystkie :(

reklama
w Karpaczu leje jak cholera... zimno i okropnie!

co do spaceru to niestety wszystkim trudno będzie ale może chociaż część ??

Ja też bardzo chętnie ale od czwartku mnie tydzień nie będzie w woj. - jadę na krótki urlopik :-)

a mam do Was mamuśki pytanie, czy któraś się z Was orientuje jak można ominąć te pierwsze szczepienia w szpitalu? Czy wystarczy oświadczenie od rodziców?

pozdrawiam

Nie mam pojęcia jak to ominąć.
A mogę zapytać dlaczego chcesz to zrobic?
To indywidualna sprawa ale jednak chyba lepiej szczepic.

Feless tez nie mam pojecia jak to ominac, bo ja na wszystkie obowiązkowe to szczepiłam.

Gdzie to ciepło dziś tak mi zimno że rozgrzać sie nie mogę jeszcze A. na nockę poszedł to juz w ogóle brrr

A o jakie szczepienie w szpitalu Ci chodzi?
Chyba dzieci są szczepione zaraz po urodzeniu tylko w przypadku zagrożenia życia p WZW, poza tym podaje się vit K.
Kurczę, nie wiem, ojakim szczepieniu mówisz..

Ja też bardzo chętnie ale od czwartku mnie tydzień nie będzie w woj. - jadę na krótki urlopik :-)

a mam do Was mamuśki pytanie, czy któraś się z Was orientuje jak można ominąć te pierwsze szczepienia w szpitalu? Czy wystarczy oświadczenie od rodziców?

pozdrawiam
w polsce chyba niemoziwe jest ominac szczepien, slyszalam ze placi sie slone kary za nieszczepienie

hej kobietki w koncu coś ruszyło.:)

mam pytanie polecacie jakiegoś dobrego , niedrogiego i niezadzierającego nosa ginekologa który ma dobry sprzęt ? w JG oczywiście

reklama
Verita, nie do końca tak jest.

Ja już nie pamiętam, jak było przy Natce, Franek dostał, co dostał, ale z czego innego to wynikało.
Na bank możesz się dowiedzieć, jaką szczepionkę p WZW dostanie. Jeśli EuvaxB to zaprotestuj głośno, tylko dowiedz się wczesniej, przed porodem, spytaj czy mozesz sama zakupić szczepionkę np Engerix. EuvaxB to najgorszy syf.

Oświećcie mnie proszę, p czemu szczepi się dzieci zdrowe w szpitalu zaraz po urodzeniu?

Do góry