reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Anrad na szczęście mam BB w telefonie i mogę pisać,czytać do woli a ze zostałam na noc u mamy to M nawet nie wie ile czasu spedzilam dzis tutaj :-)

Poczekam aż Maluszek wstanie i na jakiś spacer się wybierzemy!

Ja tez marze o wakacjach bo od paru lat nigdzie nie byłam a w tym roku chciałabym choć na tydzień nad morze pojechać bo dalsze wycieczki odpadają! Możecie polecić jakieś fajne,spokojne miejscowości??

A i u nas ostatnio była rozmowa o ewentualnym wyjeździe... Poki co do końca roku dajemy sobie czas!

Ja wzbraniam sie od wyjechania... Rodzinna jestem i jest jeszcze pare innych kwestii
nie mówie ze jest mi tu dobrze , bo bym skłamała ale nie jestem nieszczęśliwa
teraz bedę próbowała zdobyć środki z urządu na działalność bo rok szukałam pracy i nic...
zobaczymy

Ja też mimo że nie mogę znaleźć pracy to jakoś nie podjęłabym decyzji o wyjeździe lubię mieć blisko rodzinę :) i lubie swoje małe mieszkanko :)
Anrad to widze ze Ty juz tez zaczynasz sie uzalezniac od BB skoro w domku juz zagladasz do nas :)

to chyba ze mna jest cos nie tak, bo mi jest tutaj dobrze, jestem szczesliwa i za nic w świecie nie wyjechałabym z Polski, różne okresy życia przechodziłam ale zawsze było do przodu...:-)

mi do szczescia brakuje dobrej pracy lub tego zeby mi wyszlo z moja dzialalnoscia;)

chciałabym miec drugie dziecko ale do tego potrzbne sa pieniadze zeby w przyszlosci móc mu pomagac

wiec wielka materialistka nie jestem ale nieukrywam ze pieniadze pozwalaja dobrze zyc...pojechac czasem gdzies...wybrac sie do teatru, na basen ... i tego mi brakuje

Ostatnia edycja:
reklama
Ilizkacz my byliśmy w zeszłym roku w grzybowie i dla mnie rewelacja:tak: Nie chcemy jechać gdzie indziej,a może warto by było;-) A chcieliśmy teraz jechać do Domu Latarnika.

Inka my byliśmy w Grzybowie i mi bardzo pasuje ta miejscowość.Do plaży 10 minut drogi,zawsze jest miejsce żeby spokojnie się rozłożyć,sklepy,restauracje są,a do Kołobrzegu raptem 4 km,więc my jeździliśmy codziennie:tak:

Dziewczyny my też nigdy nie chcieliśmy wyjeżdżać.Dobrze nam tutaj.Oboje jesteśmy rodzinni,nie wymagamy nie wiadomo czego,więc niczego nam nie brakuje.Ale trafiła sie prawdziwa okazja i chcemy żeby dzieci miały kiedyś lepszy start.A do domu będziemy mieć 500 km,więc nie tak strasznie.Jeśli sie nie powiedzie zostaniemy tutaj i też będzie dobrze:tak:

Do góry