reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Monia, fajnie, że jest Ci tam ok:) Wiadomo,że są momenty tęsknoty, ale to nie koniec swiata:) Jak już się fest ustawicie, to może będziesz częściej wpadała:p Buziaki dla Lenki:*
wpadam co dzień, jednak albo nie mam kiedy napisac, albo czytam pobieżnie, a jak juz chce naskrobac, to kinderki przeszkadzaja;) i sie odechciewa.... Jednak nie apominam o was, ale teraz juz zyje w innym swiecie wy sie spotykacie, wiec czasem nie ma po co sie udzielac.
Anrad to ja, to ja;) mam nadzieje, ze nic zlego Ci nie nagadały;-P
A ja uspalam moje dziecie w wozku w domu! Ha pierwszy raz w zyciu sie udalo;) ogolnie siostra goni bym sie polozyla, ale znow bym nie napisala. Od wczoraj po pracy juz o 8 na nogach. w dzien daje rade, gorzej jak wracam, czasem oczy sie zamykaja,a ja za kierownica.... A wczoraj przyszedl mi mandat za predkosc.... Pierwszy w zyciu, w sumie na R ale ja jechalam wtedy.....:( nie wiem ile, musze odeslac dokumenty i oni odesla odpowiedz...... Brrrrr. Trza troche spuscic nozke z gazu.....;-)

reklama
A ja juz po zajęciach u mamy siedzę i pyszna kawke pije :-) No ale mimo to czekam na kolejne spotkanie :-) z dziećmi,bez dzieci obojętne-byle by wyjść i się spotkać :-)

Monia, ja miałam na myśli wpadanie do PL:) Ale tu też czekamy zawsze na wieści co u Was, co u Leny:)
Inka, ja też czekam na jakąś kawkę, co by Was wreszcie poznac:)
Ja ogarnęłam i teraz na basen się szykujemy. P. przeziębiony i dziś ja pływam:/ Ale siara, wejdę do basenu to woda wypłynie cała, hi hi:)

Ilizkacz ostatnio zostawiłam synka u mamy,bo by się nudził chodząc za wózkiem;-) Może następnym razem zostawię Oliwię i wybierzemy sie z chłopakami??Przydałoby mu sie towarzystwo rówieśnika:tak: A i wypad ze mną bez Oliwii chyba też.Tak żeby wiedział,że to czas tylko dla niego.Wy gdzieś z centrum jesteście??

Roseann a wiesz,ze ja właśnie mam zamiar zamówić sukienkę taką do której będę musiała sie dostosować:-p Ty zamawiałaś sukienkę z internetu??

No no... ale naskrobałyście :) Ale ogarnęłam :)
Ania, napisz cos więcej o tej fotodepilacji, gdzie jest i po ile :) ja tam może i bym się też skusiła :)
U nas w sumie spokojnie... nic się nie dzieje, tylko ja chodzę jakaś taka zmęczona :( Czekam na trochę lepszą pogodę bo już nie mogę się doczekać dłuższych spacerów... teraz tylko godzinka max u uciekam do domu bo zimno :(
Monia, my za Tobą tesknimy również!!! I nie mogę się doczekać też kiedy nas odwiedzisz :) Piknik w Wojanowie murowany :)

No my dziś na dłuższym spacerku byłyśmy ok 2 godz. ale ciężko się chodzi już z mała chce biegać w wózku już nie za bardzo i tylko na nóżkach albo na rączkach :(
Jak mi się marzy taki piknik w Wojanowie!

Izu na razie wiem tylko tyle,że potrzeba kilku zabiegów w ostępach 2-4 tygodniowych,a później co roku 2 zabiegi przypominające.
A gdzie Ty mieszkasz,ze Wam za zimno na spacery??

dareczka my mamy ten sam problem,bo Oliwia też woli już na nóżkach.Na szczęście u nas ma gdzie pochodzić.A dzisiaj jak połaziła to sama wdrapywała sie na wózek,bo się zmęczyła;-) My dziś też na dworze 2 godzinki,bo dzieciarki przeziębione.A tak to spędzamy już dużo więcej czasu jak takie śliczne słonko:tak:

ANIA, tak z neta miałam. Przyszła idealna, byłam bardzo zadowolona. I niedrogo w porównaniu z cenami sklepowymi. Wiem, że zamawiałam ok. 4 miesięcy przed ślubem i podałam od 4 do 7(!) cm mniej. Ale udało mi się tyle schudnąc:-)

Izu, też czekam na ciepełko i dobre światełko, he he:)

Ja już od bardzo dawna nie biorę wózka na spacerki. Na początku zawsze żałowałam, bo kończyło się tak,że 80% drogi niosłam Majkę na rękach(a czasem się daleko zapuszczałyśmy:)) Ale teraz jest odwrotnie. Niosę ją tylko pod górę albo jak już się zmęczy pod koniec. Dziś przeszła sama ok.km:) Musi się wdrażac, bo za niedługo będzie musiała przy wózku brata albo siostry dreptac:)

:) Bo Maja to dzielna dziewczynka mój to czasem leniuszek :) To kiedy przekażesz wiadomości o dzidziusiu jutro masz wizytę? Ale fajnie żę będzie nowe forumkowe dzieciątko :)

reklama
Do góry