reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dareczka a to ja właśnie tak bym Ci dała:tak: Ja mam prawie 24:-) Choć ostatnio ktoś mi powiedział,ze wyglądam na 19:-D I to chłopak:-p A mnie się jakoś wydaje,że wyglądam na więcej niż mam:confused2:

Inka mówisz,że facet na fochu.Może okres mu sie zbliża?:eek::-D

Roseann
ja ze stresu to raczej tyję niż chudnę,a przed weselem stresu nie będzie,bo co to za stres jak się bierze ślub z własnym mężem:-p

reklama
Daria zawsze to i tak trochę mnie odmłodziłaś;-) Ślub w czerwcu.Ale dla nas to tylko formalność,bo w grudniu minęły 4 lata od naszego pierwszego ślubu i to jest najważniejsza data:tak:

ogolnie juz sie przyzwyczailam, oswoilam, ze zyje tutaj. Wiec nie jest zle. Teskknie za pl,Pałka, Misia, nawet za tesciowa, hehe;) za domem i psiapsiolami z BB. No ale teraz nie moge tez za bardzo o tym myslec, bo bedzie mi zle, a nie o to chodzi. Wpadne na przelomie sierpnia/wrzesnia wiec sie szykujcie, bo wam nie odpuszcze!!!!!!

mnsmile domyślam sie, że to Ty jesteś Monis siostra Pałeczki o której ostatnio słyszałam...szkoda że nie mogłam osobiście Ciebie poznac...ale nic straconego, jak przyjedziesz to da sie to nadrobic:)

Ania a z synkeim przyjezdzasz na spotkania?? Bo tu narazie same młode;) i tak popatrzyłam ze Twój mały jest prawie w takim wieku co mój i na spotkaniu w sali zabaw mogliby sie pobawić

reklama
Monia, fajnie, że jest Ci tam ok:) Wiadomo,że są momenty tęsknoty, ale to nie koniec swiata:) Jak już się fest ustawicie, to może będziesz częściej wpadała:p Buziaki dla Lenki:*
ANIA,ja w sierpniu miałam wesele po pięciu latach małżeństwa "cywilnego" a i tak masa przygotowań i jednak stres był:) Ja w sumie stres też zajadam:) Ale zamówiłam sobie sukienkę na wymiary sporo mniejsze niż miałam i musiałam się dostosowac:)
ilizkacz,zobaczysz, kiedyś ci Twój Synek podziękuje, że kumplujesz się głównie z mamami dziewczynek:)))
P. wychodzi właśnie z Majką a ja do sprzątania uciekam:)

Do góry