reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dareczka a tych czerwonycch i fioletowych nie wzięłaś czasami podwójnie?:-p Ból głowy minie chyba dopiero jak się wyśpię:sorry: Kiedy to będzie...:eek:

wiesz co no niestety tylko jedne ale fioletowe wzięłam mniejszy rozmiar, myślałam ze na zabobrzu beda ale tam sa całkiem inne i nie podobały mi sie to przespacerowałam się na miasto :)

A jaki masz rozmiar??Bo mniejsze jeszcze były,ale myślałam,że będą za małe.Wczoraj byłaś w mieście??Jak my będziemy to dam znać,może znów pospacerujemy:tak:

Przedwczoraj byłam wczoraj nie miałam weny na spacerowanie bo głowa bolała i popołudniu z małą spałam. Mniejsze wzięłam 68 ale jeszcze nie mierzyłam chociaż wizualnie mysle ze będą dobre. Jak bedziecie to śmiało pisz to się z Wami przespacerujemy :)

To może też wezmę te mniejsze;-) Te fioletowe akurat bardzo by mi się przydały.
Teraz pewnie będziemy dopiero w niedzielę,bo dzieciaki się pochorowały,a w niedzielę mamy iść do stonogi na urodzinki.
A i pozazdrościłam Wam kolczyków (i Emilce) i w przyszłym tygodniu zrobimy:tak:

to do tego czasu napisze Ci czy rozmiarowo są dobre :) Fajnie macie, że na imprezkę idziecie :) i kolejna do grona z kolczykami dołączy - super :)
My moze dzisiaj pójdziemy do stonogi z moja mama bo chce zobaczyc jak sie wnusia bawi :) ale to zalezy ile spania popołudniu będzie :) i czy starczy czasu :)

Pałeczka ja chciałam wczoraj zrobić,ale były kolczyki tylko z czerwonymi oczkami,a w przyszłym tygodniu będą z białymi i niebieskimi:tak: No i ja chyba się na laser umówię;-)

reklama
Do góry