reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Wszystko co tyczy naszych kochanych dzieciaczków jest interesujące a przecież wiesz ze Frania to my ubóstwiamy!
U nas z jedzeniem wręcz przeciwnie tylko 3 posilki rano mleko obiad i na kolacje kasza :( nawet owoców nie chce za to gofry na przekąske wcina :)

reklama
Dziewczyny, czy któras z Was ma pozyczyc strój karnawałowy na 80/86 lub 86/92? Dla Frania na 1 imprezkę. Nie bede kupowała extra, bo ceny zwalają z nóg:(

Hej!
A u nas wszystko fajnie, Nadunia rośnie w ekspresowym tempie. Jest na etapie raczkowania, tak szybko śmiga! Super :-)
Dareczka Twoja córcia to już chyba prawie wszystko je? Czy dajesz jeszcze słoiczki? Ja staram się już sama jej gotować niektóre warzywka i mięska, ale słoik to wygoda nie powiem. A owoce to by mogła jeść i jeść, uwielbia je, nawet sobie mruczy podczas jedzenia.
I również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!!
Pozdrawiam

Ale mnie tu nie było:)
Maja dziś tylko piła. Dwa razy po 250 ml wody, dwa razy herbata owocowa z sokiem malinowym,butla mleka. Nie nadążałam pieluch zmieniac:) Za to zjadła tyle co nic:/ I ostatnio przestawiła się z mięsa na chleb:)
Franiowa, ​ja mam tylko skrzydełka pszczółki i przepaskę na oko piracką:p

Aniu, dostałas moje maile?? Nic zasłaniającego na oczy mały nie zaloży. On i tak ma problemy z chodzeniem, więc rozumiesz. Kopie na Allegro, ale trochę drogo kurka

Hej:-)

Franiowa
a może wypożyczcie strój???Na Klonowica mają wypożyczalnię i w hip-hopie.Nie wiem jakie ceny,ale moze warto sprawdzić:tak:

Aniu fajnie Ci malutka wcina.Moja to taki nie jadek,że szok.Chudzielec okropny.Ale Fabianek też tak miał.Jak miał 13 miesięcy ważył 9 kilo.Za to teraz wszyscy mówią,ze pewnie lubi jeść,bo przytył:sorry: A on szczerze mówiąc nie jest jakimś głodomorem.

Oliwii wychodzą teraz 4 zęby na raz i nie je praktycznie nic.Dobrze,ze jeszcze ciągnie pierś to chociaż tyle...

A my powoli szykujemy się do wyjazdu...Na razie męża...I przygotowuję się psychicznie na to,że co najmniej miesiąc będę sama...

Franiowa przeczytałam właśnie życzenia od Kajki dla Frania.Coś pięknego.Fantastyczna kobieta z tej Kajki.Mało takich ludzi.Na szczęście są:-) I dobrze.Potrafią przypominać co w życiu ważne:tak: A cuda sie zdarzają.Ach pięknie.Aż sie wzruszyłam.

Ania2221 tak moja je już prawie wszystko słoiczków jej nie daję i w ogóle to bardzo mało była na słoiczkach zazwyczaj jej gotowałam a teraz to je z nami obiadki no chyba ze są za bardzo smażone to jej robie coś innego

Miłego dnia!

reklama
Aniu, tak , kajka jest absolutnie niezwykłą osobą. Wypożyczenie raczej sie nie kalkuluje - musiałabym wypożyczyc na 2 tygodnie, na turnus rehab. Myslę ze to by bylo drozsze niz kupno. Znalazłam na Allegro fajny kostium za 35 zł. Rozmyslam:)

Do góry