reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Franiowa myślałam,że potrzebujecie tak na raz.a na dwa tygodnie to faktycznie by sie nie kalkulowało.A pokaż co tam wynalazłaś:-)
Wiesz co słychać u Wiktorka???

Dareczka ja dopiero zobaczyłam,ze Twoja córeczka jest tylko 2 miesiące starsza od Oliwii:-)

My w tą niedzielę mamy urodzinki.łączone Oliwii i tatusia;-)

reklama
Dareczka ups 3 miesiące:-p Kurka nawet do trzech ciężko mi policzyć:eek::-D

Franiowa dla mnie najlepszy ten drugi:tak: Później ewentualnie pajączek:tak:

Ha:) Ja tez tak optuję. Radek chce pająka, potem tygryska:) Spytam wieczorem jeszcze Natki:) Pająk jest super, tylko nie wiem czy mu takie rajtki jednokorowe znajdę jede zaraz do okulisty. Ciekawa jestem co mi poan dr powie

Rosean u nas jak zawsze-dziadkowie,pradziadek i prababcia i chrzestni.No i jeszcze jedna ciocia tym razem.

reklama
Roseann wychodzi 14 osób dorosłych i 5 dzieci:szok: Dla mnie to bardzo dużo,ale to akurat tacy,których trzeba zaprosić.Dwa razy w roku da się to przeżyć;-) Jest okazja żeby się spotkać:-)

Do góry