reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Franiowa ja nie znam firm, w kazdym razie nic narazie nie przychodzi mi do glowy,ale jak wpadnie to skrobne;)
Inka 3mam kciuki by wyszlo po Twej mysli....
I sie rozpadało:( ale ja czasem lubie 1-2 mokre dni,mam czas by odpoczac porobic wiecej w domu:) szkida ze lato sie konczy.....:(

reklama
Franiowa Błażko podczas połówkowego wykrył te zaburzenia ale kazał czekać do 27tyg, mówiąc że to ma czas na unormowanie się.
podczas rozmowy tel z Bielasikiem usłyszałam to samo i w dodatku termin u niego też dopiero tak późno więc na wizycie u Błażki sprawdzimy co i jak i jakby (nie daj Boże) było coś nie tak, to na drugi dzień idę do Bielasika.

Dareczka
co do wesela to wytrzymałam do 2.30, w sumie nie byłam jakoś szczególnie zmęczona ale wiadomo, jak to jest użerać się z pijakami...
za dużo nie potańcowałam ale za to Aleksy dał popis :-D już w kościele dawał nieźle czadu i śmiałam się,że mały chyba ministrantem zostanie bo na sam dźwięk pieśni i ogran obudził się i zaczął tańcować i później praktycznie przez całe wesele to samo :-)

inka ,może tancerzem będzie:) I dobrze, że się zawinęłaś, bo potem było niebezpiecznie. Duzi panowie się bili:p Trzymamy kciuki za przepływy!
Pałeczka, szkoda, że się nie pobawiliście :( Mam nadzieję, że pannie młodej nic poważnego nie jest.
mnsmile, "mnie też jest szkoda lata...":) Deszczowe dni to bardzo lubiłam, ale jak Mai nie było i nie musiałam wychodzic:)
Franiowa, pogłówkuję:)

No wiesz co juz niby jest lepiej... Ale bylo strasznie. 2 tyg temu zaczela plamic pojechala do szpiatal zrobili jej jakies badania i powiedzieli ze byla w ciazy i poronila nic nie sprawdzili czy trzeba ja wyczyscic czy cokolwiek zle sie czula jie dali jej zwolnienia puscili do domu, teraz caly tydzien brzuch ja bolal zrobila badania i kolezanka je obejrzala i powiedziala jej ze ona jest w ciazy no co ona nie niemozliwe bo poronila poszla w czwartek do lekarza dal jakies tabletki nic nie zrobil zadnego badania. W piatek z mlodym pojechali jeszcze jakies ostatnie sprwy pozalatwiac i ona mial jechac do rodzicow ale zostal w domu i nagle ona zemdlala zadzwonil po pogotowie przyjechali zabrali ja nieprzytomna okazalo sie ze dostala krwotoku wewnetrznego byla w ciazy pozamacicznej juz w 9 tygodniu krwe byla juz pod rzebrami wiec operacja wycieli jej jeden jajnik byla nie przytomna ale wczoraj sie wybudzila wiec jakos juz dochodzi do siebie ale jest na lekach uspakajajacych bo wiadomo....:( masakra jakas....

O Jezu...
Pałeczka, jak troszkę czasu minie, dziewczyna dojdzie do siebie to sprawe do prokuratury trzeba oddać. Co za konowalstwo!!!

reklama
Do góry