reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ja przy kompie cały dzień
Padam na twarz
Wyprodukowałam 49 pism do firm a teraz biore sie za All

Inka, co z Twoimi przepływami??

Aga pracuś z Ciebie!! dzielny Franek to i mama dzielna :-)

wizytę u swojego lekarza mam 26 albo 28 września a u dr Bielasika mam zaklepane 2 wizyty- 27 września lub 4 października, w zależności od tego co powie mój gin, jeśli będzie potrzeba to będę mogła to skonsultować z Bielasikiem. niestety u niego terminy bardzo odległe a i sam mi doradził,żeby poczekać do tego 27-28 tygodnia więc cierpliwie czekam i modlę się o dobre wyniki!!

A żebyś ty widziała jak ja teraz wyglądam... kompletnie niewyjściowo:)

B kazał ci tyle poczekać, bo zaburzenia zaczynają się w 26 tyg, Bóg wie czemu. tak jest i juz. Pewnie chce zobaczyc jak sytuacja ma się - już tak na bank ocenić czy jest problem czy nie.
A Twój gin tez sprawdza Ci przepływy?

Dziewczyny, zaczęłam pisać apele do firm o darowizny na subkonto Frania w Fundacji na zakup aparatów.
Jesli znacie jakieś miłosierne firmy, to dajcie znać:)

reklama
Do góry