reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

65 to malo nasza Natalia robila ostatnio w Karczmie Skalnej czy jakos tak tam jak sie na Karpacz jedzie i placila 50 za sam obiad bylismy tam okolo 4 godzin a obiad nie byl za spacjalny....

reklama
Ania2221 jak ja dzwoniłam po restauracjach to chcą po 35-40 zł za sam obiad.Dla mnie to trochę dużo,więc szukam dalej.Będziemy mieć 18 osób,a chrzciny miały być 2 października...Tylko wynikł mały problem,więc teraz to tak naprawdę nie wiem.

Kurka,ja też muszę zaopatrzyć moje dzieci w ubrania jesienno zimowe.Znowu....I jak zawsze potrzebujemy wszystkiego.Kurtki,spodnie,bluzki,rajstopy,ocieplacze...Tylko tym razem już razy dwa:szok::-D Fajne takie zakupy dla maluchów,tylko chociaż z jeden worek pieniędzy by się przydał:sorry: Muszę wybrać się w końcu do tesco,odwiedzić pepco.Nawet już nie pamiętam kiedy tak ostatnio byłam...

Byłam w tecso rzeczywiście fajne ceny ja kupiłam tylko bluzeczkę za 7 zł bo inne rzeczy albo za małe albo za duże :)

Piękna pogoda dziś jutro ma być jeszcze ładniej trzeba jakieś ciekawe miejsce wynaleźć na spacerek żeby w domu nie siedzieć :) jeszcze A. na popołudnie do pracy to już tym bardziej coś trzeba zorganizować :)

No ja tez byłam, ale nic nie kupiłam. Dla chłopaczków wyboru nie ma. Szukałam rajstop, ale za 2 pary chłopięcych 25-30 zł.
Coś czuje, ze zakupy beda w stolicy jak pojedziemy z małym na badania za tydzień.
Boże, jak ten czas leci..
Aż mnie zagilgotało w żołądku teraz, jak o tym pomyślałam. Ale tyle rzeczy sie wyjasni - jedziemy do prof Prosta z oczami małego i na Sienną z uszkami.

Dareczka, Dobrusia juz za 3 tygodnie roczek skończy???????????????????????????? Jezu...az trudno uwierzyc..

Cholerka, myslałam, że rajtki sa tańsze.. Szlag by to. Zapomniałam już najwyraxniej:)

Francys już po osłuchaniu kontrolnym - jest lepiej, ale antybol leci nadal. Kolejna kontrola w środe chyba..już nie pamietam jak nas dr wpisała, ale chyba w środę:)

Z uszkami to ja bym chciała żeby znalazła się przeslanka wskazująca na to, że uszkodzenie mózgu jest mniejsze niż przypuszcza dr z B-B, a jeśli chodzi o oczy, to chciałabym, aby po prostu było ok, choc wiem, ze po laserowym przyklejeniu siatkówki wszystko sie może zdarzyć./
Próbujemy dojśc do tego, dlaczego Franiu ma problemy z równowagą. Już wiemy że jest uszkodzenie slimakowe, teraz czy z oczkami wsio ok? Mysle ze na wizycie w XII nasza neurolog z IMiDz zdedyduje o MRI mózgowia. Zooobaczymy, ciocia.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry