reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hej, kurcze to moja wina bo przez to ostatnie zalatanie nie wysłałam Adze linku :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Jesli pozwolicie to mam jeszcze trzy dni pracy (mistrzostwa polski dziennikarzy na Kolorowej) a potem oddaje się sprawie bez reszty. Nie znam szczegółów z nakrętkami ale każda forma pomocy jest potrzebna - chyba, nie ? :-)

Idę kombinować z R. jak tu się wybrać na spotkanie o 15.
Aga, ja przepraszam, że nie dzwoniłam ale firma Orange mojego portfela przyjacielem najbliższym nie jest i "z powodu nieuiszczenia..." wyłączyli mi rozmowy wychodzące :-/

reklama
O Jezu!! Ja o tej stronie nie miałam pojęcia!!!

Jejku, jak ja mam dodać te strone i w ogóle..jak się na nia alogować:)
Ale numer! To Wy to zrobiłyście?????????????????????????

Wiecie co, ja na FB poruszam się jak kaleka ostatnia.
Co to jest ta tablica? Jak ja dodac do moich znajomych?
Uświadomcie mnie no dziewczyny..plizzz..

:-) No my. Jak będziesz miała jakieś zastrzeżenia to nie krępuj się ani trochę. Chciałabym popracować trochę nad warstwą tekstową, ale muszę mieć na to więcej czasu żeby przejrzeć dokładnie watek Frania i bloga. Aaaa - nie dałam odnośnika do bloga, zaraz to zrobię. Im więcej osób polubi stronę i im częściej będzie aktualizowana tym głośniej będzie.

Aga znajdz mnie - bo nie wiem jak się zalogowałaś - Karolina Pajda - czarno białe zdjęcie z Leosiem i dodaj do znajomych a ja ci wszystko prześlę.

Holly, jestes aniołem:)
O Tobie i Twojej siotrze też kilka dni temu napisałam.

Postaram się zrobić wszystko zgodnie z instrukcjami:)

Napiszcie mi co to jest ta tablica i czy ja ją mam tez na swoim koncie na FB? Nie mam czasu na rozgryzienie tego portalu

hej Dziewczyny

Izu jakby co to ja już dysponuje sporym zbiorem zakrętek :-D zbieram je już jakiś czas a właściwie nie oddałam jeszcze nigdzie!!
10 grudnia 2010 odbyła się w JG Charytatywna Gala Sztuk Walk połączona z koncertem, a fundusze zbieraliśmy na zakup pomp insulinowych dla dzieci z naszego regionu. Nieskromnie dodam że pomysłodawcą imprezy, głównym organizatorem był mój brat- zawodowy pięściarz. Udało się nam zebrać ok 60 tys zł i zakupiliśmy pompy dla chyba 8-9 dzieci /szczerze przyznam że nie pamiętam dokładnie/
W tym roku, także 10 grudnia planujemy znów taką Galę i można by coś więcej pomyśleć w kwestii naszego Frania!! jakby co to proszę o pomysły, sugestie na PW, bo cel gali jeszcze nie jest sprecyzowany.

No trzeba powaznie pomyslec o tych nakretkach bo ja mam tez troszke i tesciowie moi tez zbieraja a moznaby jeszcze w sklepach ustawic puszki na to tylko ktos musi sie dowiedziec jak to sie zalatwia bo ja nie mam pojecia:(

Hej hej
co do spotkania...i tak nieststy bylam na stazu;( normalnie nie wyrabiam tam;( wrazac do domu i jestem wsciekła za cały zmarnowany dzień a rano wsciekła że musz etam byc ah szkoda gadać

pogoda do d... jutro miał być mój szczęśliwy dzien ale bardziej mnie depresyjnie nastawia niż optymistycznie;( czuje sie staro i nie wiem czy chciałam zeby tak wyglądało moje życie... nietwierdzę że nie można go zmienić bo można;)
najbarziej szkoda mi Wiktora bo jakoś choc nie przy nim to często sie kłócimy i mysle ze czasem on to wyczowa..

pozdrawiam Was goraca w ten jakże zimny i pakudny wieczorek

Aga
bezpiecznej drogi

Renia
Dobrze że już po;) I wyniki są;)!

reklama
Inka fajnie by było gdyby była możliwość zorganizować też coś dla Frania - to niesamowity chłopak

Co do nakrętek to nie wiem jak to funkcjonuje ale nie jest to głupi pomysł :)

Eliza będzie dobrze zobaczysz :) a moze akurat bedzie to szczęśliwy dzień i coś się zmieni :) - oprócz oczywiście cyferek

Do góry