Dareczka
Fanka BB :)
Izu u nas to samo masakra jest nawet wiatrak nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaasiutka a jak Miłoszek śpi w nocy? Nadia śpi calutką noc (odpukać), czasami jej się zdarza nawet do 8!!!! :-)
Miłego dnia!!
ale choc dzien wczesniej daj znac, co bym mogla go przyrzadzic))
ilizkacz więc mamy podobne zadanie o doktorze B. :-) ja mimo wszystko chcę rodzić w Lubaniu i może się uda załatwić by on odbierał poród- oczywiście jeśli Aleksy nie zechce w święta się urodzić...
Kaasiutka my też myśleliśmy o Jeżowie ale jak dla mnie to już prawie jak Kiepurowo. a tu mamy ciszę, spokój i wszędzie blisko.
hehe no ponoć normalka z tymi upadkami u nas był upadek z nosidełka stojącego na ziemi. tak fikała i skakała, że przewróciła się razem z nosidełkiem,,, na szczęście chwila strachu była ale szybko się otrząsnęła więcej nie będę pisać bo nie wiadomo czy forum nie szpiegują i jeszcze posądzą o nienależytą opieką nad dzieckiem ;/ hehe
Kasiutka nie będę się pytać ile płaciliście za działkę ale powiedz mi chociaż ile za m kw
inka a w siedlecinie po ile chodzą działki???
u nas temat na tapecie stąd moje zainteresowanie. tylko P. ciągnie mnie w strone Ściegien ;( ja ostatnio powiedziałam, że wole tam gdzie jeździ czerwony autobus