reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Izu u mnie tez masakra, Mala spi w samym pampersie i ja chyba tez tak bede;-)
a nasza sypialnia pod samym dachem a tam najcieplej:szok::szok::szok: mielismy spac na dole ale ja zarzucilam fochem ide sie myc i do góry......

Kaasiutka a jak Miłoszek śpi w nocy? Nadia śpi calutką noc (odpukać), czasami jej się zdarza nawet do 8!!!! :-)

Miłego dnia!!

Dokładnie tak samo. Nocki przesypia jak misiu na zimę, no ale w dzień ... cóż nie mozna mieć wszystkiego ;)
melduje, że mamy pierwszego ząbka :) jakos na szczęscie bezboleśnie- dzielny chłopak :-)

ale choc dzien wczesniej daj znac, co bym mogla go przyrzadzic;)))

no ba! się wie :-D

Inkus - my też swego czasu szukalismy czegoś w Staniszowie, padło na Jeżów Sudecki, w sumie rewelka, wioseczka to wioseczka mieszka się supcio :)

Allllllllllllllleż upał! siedze w gaciach i w staniku robię ochotę mężusiowi :)
kolorowych dziewczynki :-)

ilizkacz więc mamy podobne zadanie o doktorze B. :-) ja mimo wszystko chcę rodzić w Lubaniu i może się uda załatwić by on odbierał poród- oczywiście jeśli Aleksy nie zechce w święta się urodzić...

Kaasiutka my też myśleliśmy o Jeżowie ale jak dla mnie to już prawie jak Kiepurowo. a tu mamy ciszę, spokój i wszędzie blisko.

ilizkacz więc mamy podobne zadanie o doktorze B. :-) ja mimo wszystko chcę rodzić w Lubaniu i może się uda załatwić by on odbierał poród- oczywiście jeśli Aleksy nie zechce w święta się urodzić...

Kaasiutka my też myśleliśmy o Jeżowie ale jak dla mnie to już prawie jak Kiepurowo. a tu mamy ciszę, spokój i wszędzie blisko.

Inkuś my tylko dlatego Jeżów ze naprawde trafilismy urokliwe miejsce ;)

melduje ze dołączyłam do tych matek któreym dziecko wylądowało z łózka na podłogę :/ głupia jestem a sek wczesniej myslałam kurde na ziemie go położe ... eh jakos tak spadł w sumie szczesliwie na trzy leciał najpierw dupka potem plecy i na koncu głowa, turlaniec jeden :( mam nadzieje ze nic sie nie stało, popłakał troche bo sie chyba wystraszył potem sie juz smiał ale głupek jestem
realmad2.gif

u nas w nocy obudziła Miłka mega burza i tak sie bujalismy od 3 do rana, kurde chyba druga jednyka mu teraz idzie

ale upał normalnie pot ciepnie mi po 4 literach

miłego dnia kobietki

hehe no ponoć normalka z tymi upadkami :) u nas był upadek z nosidełka stojącego na ziemi. tak fikała i skakała, że przewróciła się razem z nosidełkiem,,, na szczęście chwila strachu była ale szybko się otrząsnęła :) więcej nie będę pisać bo nie wiadomo czy forum nie szpiegują i jeszcze posądzą o nienależytą opieką nad dzieckiem ;/ hehe

Kasiutka nie będę się pytać ile płaciliście za działkę ale powiedz mi chociaż ile za m kw :)
inka a w siedlecinie po ile chodzą działki???

u nas temat na tapecie stąd moje zainteresowanie. tylko P. ciągnie mnie w strone Ściegien ;( ja ostatnio powiedziałam, że wole tam gdzie jeździ czerwony autobus :D

dzień dobry
Izu
ja mieszkam w Staniszowie, więc cen działek w Siedlęcinie zupełnie nie znam
laugh.gif
a szczerze nie mam pojęcia ile tutaj mogą teraz kosztować, bo tak naprawdę do trzeba by się bezpośrednio do ich właścicieli zgłaszać, bo biura nieruchomości to ceny mają po zbóju!!

taki dziś upał- to chyba najcieplejsze dni tego lata! a słyszałam, że straszą że zima wcześnie przyjdzie... brrrr

a no właśnie... pomyliłam się Staniszów :) a dobry jest dojazd miejskimi do Jeleniej? co tam jeździ?
no biura to zawsze sobie liczą jakieś masakryczne prowizje.
A co do biura to moja koleżanka była na rozmowie o pracę u Stępnia i tam się pracuje tylko na prowizji... jakaś masakra. Oni nic nie dają... czasami przez miesiąc człowiek się najeździ wyda na paliwo, pójdzie tylko w koszty i nic nie zarobi bo nic nie sprzeda ;/. Jakaś masakra ;/

Iza prowizje u posrednika mozna zawsze negocjowac! ja tak robie od razu na wstepie ;-)
w jeleniej maja prowicje na poziomie 3-3,5% + Vat ale ja np mam z wszystkimi umow na 2%+vat

reklama
hehe no ponoć normalka z tymi upadkami :) u nas był upadek z nosidełka stojącego na ziemi. tak fikała i skakała, że przewróciła się razem z nosidełkiem,,, na szczęście chwila strachu była ale szybko się otrząsnęła :) więcej nie będę pisać bo nie wiadomo czy forum nie szpiegują i jeszcze posądzą o nienależytą opieką nad dzieckiem ;/ hehe

Kasiutka nie będę się pytać ile płaciliście za działkę ale powiedz mi chociaż ile za m kw :)
inka a w siedlecinie po ile chodzą działki???

u nas temat na tapecie stąd moje zainteresowanie. tylko P. ciągnie mnie w strone Ściegien ;( ja ostatnio powiedziałam, że wole tam gdzie jeździ czerwony autobus :D

Kochana my kupilismy dom juz wybudowany z działką. Działka 0,7, do koszenia starczy ;) ale to taka skarpa no i widok na całe pasmo gór i Jelenią. Widok w nocy bezcenny, polecam ;)
Dalismy 620 za wszystko, sprzedającym się spieszyło. Powyzej nas tez jest dom do spzredania no ale mówisz ze Jeżów odpada ;)
Izu teraz dopatrzyłam ze Nataszka miesiąc starsza od Miłka ;)

Do góry