reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witajcie :)
Pisze z domu :) Póki co
My po wizytce..z nie najlepszymi wiadomosciami... szyjka jeszcze bardziej skrocona i troche rozwarta, nie wiem ile dokladnie ale zaczyna sie rozwierac :((
chciala mi dac skierowanie do szpitala ale ja ubłagałam...:-( no i w piatek znowu do niej i jezeli bedzie gorzej to juz napewno do szpitala...powiedziala ze chce aby mi podali zastrzyki na rozwój plucek. No i oczywiscie sie kapnela ze nie leżalam jak nalezy....ale wytlumaczylam jaka mam sytuacje w domu i pozwolila jeszcze do piątku...ostatnia szansa na poprawe :-D
troszke sie boje aby moja dzidzia nie przyszla tak wczesnie...niech jeszcze wytrzyma ze 3 tygodnie :((

Witamy nową mamusie :) - ja niestety nie znam zadnych dermatologów, mieszkam tu 3 lata i nie znam jeszcze lekarzy :) Córcia duza urodzona wiec sie nie dziwie ze niemiłe wpomnienia po wypchnięciu takiego klocuszka :))
Chociaz moj wazyl podobnie i tez sie zapiralam ze wiecej nie bede rodzic hehe a tu co nie minąl rok i kolejny poród mnie czeka :))i to planowany :)

Al.Szyszkowska > o kobietko trzeba bylo go postawic pod sciana i konkrertnie ze masz male dziecko i niemasz czasu na lezakowanie w szpitalu.... ach ci lekarze :(
bedziemy czekac na informacje od Ciebie!
Zycze powodzenia!!!

Czarnuszka88 > jak po wizycie? jak szyjka?

Alexandriaa > powodzenia na drodze! :) i nie przejmuj sie jak krzywo zaparkujesz! ja mam prawko juz 11 lat ale mi przez pierwsze 2 lata nie chcieli dac normalnego auta tylko jezdzilam starym rozkraczajacym sie polonezem ktory moglam obdzierac z kazdje strony hihi
ooo podziwiam Cie za wytrzymalosc bo ja juz teraz kompletnie nie mam sily na prasowanie :)

agabe > no to poczekaj do jutra na meza :) ja uwielbiam zime i narty wiec w tym roku sie mecze widzac jak wszyscy z nartami pomykaja :( i mam nadzieje ze dzidzia szybko sie tez nauczy jezdzic i polubi to hihi

zanet > Witaj! ja bylam rok temu u dermatologa w przychodni na Zabobrzu P. Stępień. Jedna wizyta i wszystko ok :)

Czarnuszka88 > lez kobietko ile mozesz jeszcze! czyzby wczesniejszy porod? moze uda sie i wytrzymasz jeszcze te pare tygodni!
to mnie zmartwilas :(
wierze ze jeszcze wytrzymasz troche i dzidzia poczeka! uwazaj na siebie i nie przemeczaj sie!
powodzenia!

;-)Witajcie.
Al.Szyszkowska szkoda, że nie zapytałaś konkretnie lekarza, czy będziesz miała cc, czy poprostu będziesz leżeć i czekać na poród, a może podadzą Ci coś na wywołanie.
Czarnuszka Ty leż kobieto plackiem, a szyjka napewno się wydłuży, sporo moich koleżankek tak miało, tylko musisz naprawdę odpoczywać:tak:
Alexandriaa nic się nie martw początki są zawsze trudne i to nic dziwnego, że się boisz parkować jak narazie, a czy mąż będzie gderał, to zależy od jego charakteru, bo mój mimo iż uważa że bardzo dobrze jeżdżę, to mi też marudzi, a to zjedź na lewy pas,to na prawy, a to zwolnij, a ja się wydzieram, że zaraz albo się przymknie, albo sam bedzie jechał, albo przez to, ze mnie wku.... zaraz jakiś wypadek będzie:-D
zuza-anna ja już prawie wszystko mam dla małej, czekam jeszcze na pościel, którą zamówiłam na allegro, muszę jeszcze kupić sól morska do noska, aspirator, ciekłą parafinę oliatum i to już będzie wszytko;-)
zanet nie wiem czy Al.Szyszkowska nie pomyliła nazwiska lekarki może to miała być dr Prawdzik nie Prawdziwek. Ta lekarka przyjmuje na Morcinka, ja chodziłam również do niej do domu na Czarnym i faktycznie to dobry dermatolog.

Czarnuszka88 - Gdyby tak można było, to ja bardzo chętnie wzięłabym tę szyjkę:tak: A tak serio, to trzymaj się i spróbuj poleżeć. 31 tydzień to jednak trochę za wcześnie.

Al.Szyszkowska - Chyba musisz dać lekarzowi jasno do zrozumienia, że długie pobyty w szpitalu to nie dla Ciebie. Niech się zdecyduje, co robicie. Pozdrawiam Cię gorąco i mam nadzieję, że będzie dobrze.

zuza-anna - Mąż wrócił, czyli mogę rodzić. A tu dalej nic:no:

reklama
ale zaszalalam dzisiaj... ale mam jakies dziwne smaki i zrobilam niezla mieszanke :)
mam nadzieje ze nic mi nie bedzie.

agabe > spokojnie pewnie w ciagu paru najblizszych dni sie ruszy :)

mona124 > ja biore wszystkie ostatnie badania i wypisy ze szpitala w trakcie ciazy bo tak mi powiedziala polozna...

Do góry