zuza - masaż u nas na szczepieniu
marzenie... zauważyłam, że u nas jest straszny przemiał na szczepieniach... ja ledwo zdążyłam ubrać Natę na tym stole a już czułam oddech innej mamy z dzieciaczkiem na swoich plecach
więc zabrałam rzeczy i poszłam sobie na kozetkę...
Daria, ja jeszcze mam mnóstwo zdjęć nie wywołanych - chyba z 2010 to nie mam żadnego zdjęcia. Czekam teraz na wakacje, bo wtedy w fotojokerze jest promocja - 25 zł za 100 zdjęć 10x15. Wychodzi 25 gr za zdjęcie - a teraz najtaniej jest albo 37gr albo 42 gr - jakoś tak. Przy takiej ilości zdjęć jaką ja wywołuje to te 12gr robi dużą różnicę
Dzisiaj upatrzyłam sobie albumy na Allegro. Już wcześniej kupowałam od tego upatrzonego sprzedawcy, więc i tym razem u niego zamówię. Zazwyczaj kupowałam albumy tradycyjne, ale jest przy nim tyle roboty, że teraz chyba nie dam rady. Wybrałam więc zwyczajne - do wkładania.
Moje dziecko śpi. dzisiaj zasnęła godzinę wcześniej niż ostatnio, więc spodziewam się że wstanie o 5
Ja coś nie mogę zasnąć i siedzę na kompie. Chyba włączę sobie jakiś film i pójdę się położyć.
Mam jeszcze pytanie do was. Jak się można bawić z 3 miesiecznym maluszkiem??? Oprócz robienia z siebie pajaca i wygłupywania się, albo potrząsania grzechotkami, noszenia i pokazywania mieszkania, przekręcania ją na brzuczek, nic innego mi nie przychodzi do głowy. A żal mi jest jak ona tak leży i patrzy w sufit. Zresztą noszenie i pokazywanie mieszkania to już coraz gorzej, bo ona coraz cięższa i runda po mieszkaniu jak dla mnie w zupełności mi wystarczy.
Jeju co za pogoda, na onecie taka pogoda jak dzisiaj zapowiada się przez następne 3 dni... przecież dostanę świra...
...poważnie zastanawiam się na kupieniu chusty i noszeniu Naty w chuście, bo czasami mam ochotę wyskoczyć, np. w taką pogodę jak dzisiaj, tylko do sklepu... i nie opłaca mi się na 30 minut znosić wózka...