Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Ania2221 - ja w pierwszej ciąży chodziłam do Korzan - Łyssy i szczerze mówiąc nie polecam. Parę rzeczy po prostu zlekceważyła, na dodatek zupełnie niepotrzebnie kazała mi brać silne leki...Ogólnie rzecz biorąc, nie byłam zadowolona, chociaż tak jak mówisz, jest miła. tylko dla mnie to troche za mało...tym bardziej że wtedy nie robiła u siebie usg i musiałam sie ekstra umawiać gdzie indziej. a cenę za wizytę miała taka jak ordynator z Kowar. no ale o tym dowiedziałam się jak już moja córcia była na świecie.
Dziewczyny, kupiłam sobie laptopa jestem mega zadowolona, będę w końcu na bieżąco nawet jak P. pojedzie w traskę.
Izu - torcik śliczny aż mi się słodyczy od razu zachciało Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało na uroczystości
Marta, mi tez się wydaje, że nie musisz nic kupować. w maju w chlodniejsze dni wystarczy kocyk, potem pieluszka a na zime juz siedzeć bedzie to w kombinezon zapakujesz
Lecę do roboty, pa
Dziewczyny, kupiłam sobie laptopa jestem mega zadowolona, będę w końcu na bieżąco nawet jak P. pojedzie w traskę.
Izu - torcik śliczny aż mi się słodyczy od razu zachciało Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało na uroczystości
Marta, mi tez się wydaje, że nie musisz nic kupować. w maju w chlodniejsze dni wystarczy kocyk, potem pieluszka a na zime juz siedzeć bedzie to w kombinezon zapakujesz
Lecę do roboty, pa