reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Franiowa mamo My w jeleniej chodzilismy , nie jestem pewna jak z pierwsza darmowa lekcja , my bylismy na otwarciu wiec nie placilismy to byl dzien otwarty ale tak jak mowie pani jest godna polecenia ;)

Też się chyba zapiszemy, do Jeleniej - jakoś bardziej do mnie przemawia hotelowy nieduży basen bez dodatkowych atrakcji niż aquapark gdzie każda wycieczka zagląda i nawet od pracowników słyszę, że jest brudno. Chyba, że coś się zmieniło...

Aga - a kiedy idziesz na te pierwsze zajęcia? I gdzie?

My się zapiszemy jak tylko Leosiowi minie katarek, pewnie jak skończy trzy miesiące. Nie mogę się doczekać :-)

Dobrze, że Kasia leży, ciekawe czy ją wypuszczą jeszcze przed...
Ola - pw poszła...
Aga - ten wątek ma chyba sam pozytywny oddźwięk, nie? Jak coś to możesz pisać na grupie...

Witam!
Ja po wczorajszej wizycie pełna nowych wiadomości:) Przede wszystkim z dzieckiem wszystko ok, waży prawie pół kilo, no i lekarz orzekł, że to dziewczynka:) hehe, czyli wszyscy przepowiadacze się mylili. Teraz musimy zastanowić się nad imieniem, bo szczerze mówiąc mieliśmy tylko opcję dla chłopca;) Miłego weekendu dziewczyny!

Marta, my mieliśmy dokładnie odwrotnie - dla dziewczynek cztery imiona od razu a dla chłopca pustka... Ale jak wczoraj popatrzyłam do kalendarza z zeszłego roku to Leoś był moim pierwszym typem - i tak zostało :-) Życzę powodzenia i nie pokłóćcie się przy wyborze ;-)

Marta :) super wieści :) Ja pamiętam też nie mogłam się doczekać płci... a u mnie to po 26 tygodniu panienka łaskawie odsunęła nóżki.
Aga, Ola, Holly - zrobiłam tak jak mówicie od wczorajszego wieczora Natasza nie jest na butelce. Fakt, śpi nieznacznie krócej, ale za to jest na moim mleku. :D
powiedziałam "teściowej" że w nocy ją nie dokarmiałam, to powiedziała, że jestem uparta...
Aguś, to, że ona przybiera na wadze to nie wątpię :) Jest ciągle uśmiechnięta :) i mało płacze, dużo śpi, więc wątpię żebym ją głodziła :)
Alleluja - sutki już mniej bolą, człowiek odzyskuje radość życia :D

Dziewczyny ja byłam na IP z tą raną!!! (chyba napisałam na grupie o tym) - tam lekarz mi powiedział, że muszę to przecierpieć bo dla niego to wszystko się goi tak jak być powinno... ale wtedy miałam kulminację - lało się z niej jak z kranu bo tam zrobił się taki otwór... teraz siedzę z wywaloną broszką :) i wietrzę... miodzio... na prawdę. Ale plus jest taki że już dzisiaj leci mniej i wydaje mi się że z dnia na dzień będzie lepiej.

Jednak pozostanę chyba również, przy zdjęciu w ramce. Zanim prezenty dojdą z allegro to już nie będzie dnia babci :D
Buźka

Izu kochania, strasznie się cieszę, ze jesteś taka "uparta" jak to twierdzi Twoja teściówka:) baardzo trzymam kciuki za Twoje karmienie piersią, poczatki są trudne, ale jak juz się wytrwa to zostaje tyle radości i satysfakcji:):):) a kochanej "mamusi" powiedz żeby Ci się nie wpierniczała:):) powinno wystarczyć a może nawet się obrazi i wyjedzie? kto wie:)

No to ci powiem że chyba rzeźnik Cię oglądał z ta raną nie lekarz...mój jak zobaczył że leci ropa, troche krwi to od razu usg czy się nie otwiera i antybiotyl żeby się cos nie paprało:)

reklama
jejku dziewczyny ale mialam wczoraj wieczor ....
az sie poplakalam :-(
no ale szczegoly to moze juz na grupie ;-)

Kurcze gdybym byla na miejscu to tez chetnie bym chodzila z Mala na basenik :-)
a tak przymierzam sie tutaj ale chyba dopiero wiosna zaczniemy tylez ze tutaj niema zadnych takich zajec organizowanych....

Izu - Ola ma racje > jezeli Malutka bedzie ladnie przybierac na wadze to niemasz czym sie martwic a przy cycu nie trzeba dopajac dzidzi.

Marta Super!!! to kolejna dzieczynka bedzie w naszym gronie :-)
hehe u mnie tez wszyscy byli pewni chlopca, nawet moj M. :-D a ja tylko mowilam zeby sie jeszcze nie zdziwili i masz - dziewczynka wiec tez musielismy szukac imienia bo tylko dla chlopca mielismy hihi
a gin pozwolil Ci chodzic na ta gimnastyke?

Izu prawidlowo! i badz taka uparta :-) pokaz jej ze to Ty tu rzadzisz hih
Super ze z kazdym dniem coraz lepiej!

Do góry